На Хмельниччині укропівці не знають про свою участь у виборах, - Опора

На Хмельниччині укропівці не знають про свою участь у виборах, - Опора
  • Таку інформацію повідомляють спостерігачі ОПОРИ.
  • "Кандидати" спростовують свою участь у виборах.

Деякі укропівці не знають про те, що братимуть участь у виборах. Про це повідоляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА. Вони зазначають, що деякі кандидати від «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» не подавали заяви для реєстрації на виборах в окремих громадах Хмельницької області.

Зокрема, Олешинська ТВК  за поданням «Українського об’єднання – УКРОП» зареєструвала Тараса Лейбенка, Альону Маримонську, Наталію Лису та Володимира Огойка кандидатами в депутати сільської ради ОТГ. 

Усі вищазгадані "кандидати" про це навіть не знають. Вони розповідають, що з ніхто не контактував щодо участі у цих виборах. Відповідно, жодні заяви про згоду на балотування також не підписували. Ані декларацій, ані фотографій та копій документів не подавали. Тому них це стало новиною.

Відео дня

Аналогічна ситуація, за інформацією спостерігачів Громадянської мережі ОПОРА, відбувається і в Слобідсько-Кульчієвецькій сільській раді. Там від УКРОПу будуть балотуватися Леонід Бриндіков, Тетяна Козік та Олексій Іваненко. Як виявилося, і ці "кандидати" вперше чують про свою участь у виборах. 

Щодо виборів до Городоцької міської ради ОТГ від УКРОПу, то тут зареєстрували п'ятьох осіб. Зокрема, Любов Новікову, Ігоря Салабая, Наталію Сопілко, Олександра Хоманця та Ярослава Шустера. Відповідно, вони  також не погоджувалися на участь у виборах.

Спостергачі ОПОРИ зазначають, що у поданнях до ТВК виявили помилки у 2-3 цифрах номерів телефонів окремих "кандидатів" чи у зазначенні місце роботи (станом на 2015 рік).

Одна з кандидаток повідомила, що її фото і декларація використали з виборів 2015 року. Інша - що взагалі не може брати участі у виборах. Вона знаходиться за межами України. 

Як з'ясувалося, усі "кандидати"  балотувалися в депутати до Хмельницької міської ради від УКРОПу в 2015 році .

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up