Симчишин продовжує змінювати команду

Симчишин продовжує змінювати команду
Нових керівників уже скоро отримають три управління та департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

Змінивши секретаря, виконуючу справами та майже повністю оновивши склад заступників, новообраний мер Хмельницького взявся за керівників структурних підрозділів міської ради. Так в управлінні транспорту та зв’язку крісло начальника звільнив Петро Кузьмін. Начальник фінансового управління Наталія Степанова теж залишила свою посаду. Хвиля змін докотилася і до нещодавно створеного департаменту  архітектури, містобудування та земельних ресурсів. Олексій Дьома очолюватиме його до 17 грудня. Із усіх чотирьох звільнених з своїх посад нове місце роботи поки найшов лише Валерій Олійник, який очолював управління освіти. Відтепер він працюватиме в Хмельницькій райдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    таки да...головне, коми виправляти мастак....
  • Леонид Наседкин

    Быть историком-не значит быть специалистом главы города.
  • Анонім

    В кінці року, коли нема міського бюджету робити чистки в міському фінуправлінні - дуже розумно. Можливо крім історії він ще й економіку знає і сам бюджет складе?
  • Анонім

    я за Симчишина не голосував, бо не вірив, що щось поміняється. Тепер жалію, бо робота видна на очах. Підтримую.

    Анонім reply Анонім

    В чому, робота?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up