Симчишин залишився без заступника. Дізналися деталі

Симчишин залишився без заступника. Дізналися деталі
Фото пресслужби Хмельницької ОДА
  • Роман Примуш залишив посаду заступника міського голови Хмельницького.

  • Про це стало відомо сьогодні, 16 вересня.

  • Ми дізналися, чому так сталося.

Роман Примуш відтепер не є заступником міського голови Хмельницького. Про це Олександр Симчишин розповів у коментарі журналістам vsim.ua. Роман Примуш подав заяву за власним бажанням, попередньо узгодивши це зі своїм керівником.

Міський голова вже підписав відповідне розпорядження. Найімовірніше, Роман Примуш обійме посаду в одному з загальнодержавних відомств у Києві. За нашою інформацією, він має зайняти посаду заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій. Зараз в Олександра Симчишина залишається троє заступників — Микола Ваврищук, Василь Новачок та Михайло Кривак.

— Роман Примуш звільнився за власним бажанням. Звичайно, що це було узгоджено зі мною. Ми дуже сподіваємося, що найближчим часом побачимо його на високій посаді в столиці, в дуже важливій для людей службі в дуже важливому структурному підрозділі. Зараз рано про це говорити, тому що на то потрібен час, але я впевнений, що, власне, так і буде, ми будемо мати хорошого фахівця на державному рівні. Такі фахівці на державному рівні насправді потрібні, — розповів Олександр Симчишин.

Відео дня

На посаді заступника міського голови Роман Примуш працював порівняно недовго — від грудня минулого року. Про роботу свого підлеглого Олександр Симчишин відгукнувся схвально:

— Роман Примуш — дуже хороший професійний фаховий працівник, хороший заступник… За тими напрямками, за які він відповідав, він виконував всі доручення. Я вважаю, що втратив хорошого заступника, але це заради загального блага, заради того, щоби Хмельницький мав хороше представництво на рівні держави й заради змін на рівні держави, тому що такі нормальні люди, які у нас в команді працюють, здатні розв'язувати проблеми на державному рівні значно краще за інших, — розповів Олександр Симчишин.

Ми також запитали у міського голови, чи визначився він із новим заступником. Він відповів так:

— Наразі ні, наразі є кілька кандидатів. Звичайно, що це винятково моє рішення, я буду це рішення приймати. Поки ті повноваження, які були в нього (Романа Примуша — прим. авт.), будуть розподілені між наявними заступниками. Але найближчим часом я визначуся з кандидатурою, вона буде винесена на сесію, буде затверджена, і будемо мати заступника

Наразі ми також очікуємо коментар від самого Романа Примуша та опублікуємо його, щойно отримаємо. А поки нагадаємо, що про нього відомо.

Тепер вже колишній заступник міського голови народився 18 вересня 1985 року. Закінчив Хмельницький університет управління та права 2010 року, здобувши спеціальність «Правознавство» та кваліфікацію «Юрист». Протягом 2008-2010 року працював юрисконсультом приватного підприємства «Пролюс» у Хмельницькому. Протягом 2010-2019 років працював у Хмельницькому обласному відділенні Антимонопольного комітету. Розпочав із посади головного експерта, закінчив посадою заступника голови.

Від березня 2019 року до січня 2020 працював директором Агенції регіонального розвитку Хмельницької області. Від січня 2020 року до призначення у міській раді був першим заступником голови Хмельницької ОДА.

Читайте також: Доходи, кар’єра, авто і квартири: що відомо про нових заступників Симчишина

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ameno Ameno

    Один там был вменяемый, конкурент по старому советскому принцыпу конкурентов на повышение
  • ValeriyAntonina Krutson

    Вітаємо
  • Pavel Kondrashov

    Малоизвестная личность может только по протеже так прыгать.
  • Ґном Віктор

    Головне щоб Хмельницький не став такою кузнею кадрів,як Донецьк,Дніпро чи Кривий Ріг.Час покаже,гордиться чи червоніти від сорому.

keyboard_arrow_up