Українці за кордоном підтримали Порошенка (ІНФОГРАФІКА)

Українці за кордоном підтримали Порошенка (ІНФОГРАФІКА)
  • На дільницях за межами України проголосували майже 60 тисяч українців.

  • Місця для голосування діяли у 72 країнах.

В Україні триває підрахунок голосів за кандидатів у президенти. Зараз передають бюлетені та протоколи Центральній виборчій комісії. Ще не за всіма українськими дільницями відомі попередні результати голосування. Тим часом вже всі закордонні дільниці передали до ЦВК електронні протоколи.

Місця для голосування за межами України об’єднані у закордонний виборчий округ, який не має номера. Закордонних дільниць налічується 101. Розташовані вони у 72 країнах усього світу. У другому турі президентських виборів там проголосували 59 830 громадян України.

Попередні результати голосування по закордонному виборчому округу суттєво відрізняються від результатів в Україні. Українці за кордоном найбільше підтримували Петра Порошенка. Він майже на 11% випереджає свого конкурента Володимира Зеленського. Про те, які результати вони мали та кого в яких країнах підтримували, дізнавайтеся із нашої інфографіки.

Відео дня
iv class="piktowrapper-embed" style="height: 300px; position: relative;" data-uid="38358652-untitled-infographic">
Loading...

Loading...

Читайте також: За кого голосували хмельничани (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Andre Synyuk

    Що вам мішае виїхати.? Лінь. Бо за кордоном накладних ніґтів носити не зможете. Треба робити і не так сяк, бо помреш з голоду, а якісно і багато. Хто був той знае. За кордоном вже 20 років, але мабудь батьки дали любов до України.
  • Ольга Кучерук

    Мало віриться що  це так
  • IGOR

    А кого собственно интересует мнение тех, кто здесь не живёт и не платит налоги? Считаю необходимым принять закон, при котором люди, которые не являются официально командированными за границу (на обучение / дипломатическую службу), спустя год теряют право голосовать и приобретают его только в том случае, если они вернулись и прожили в Украине не менее года. Это будет справедливо!
  • Петя Петров

    Другими словами за Пороха проголосовали те, кому все равно что будет с Украиной, кто не живет в Украине и не знает как жилось на Украине при Порошенко.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up