Виступ Симчишина: двоголова курка-мутант, воєнний стан і мир після перемоги (ВІДЕО)

Виступ Симчишина: двоголова курка-мутант, воєнний стан і мир після перемоги (ВІДЕО)
На фото - перший виступ Симчишина за трибуною в сесійній залі міськради (2015 рік). Сьогодні, 23 лютого, він лише втретє за 7 років знову виступав з-за трибуни. Фото з архіву редакції.
  • Мер виступив перед депутатами міськради.
  • Вони зібралися на засідання чергової сесії.
  • Зібрали для вас головне із виступу, який тривав 14 хвилин.

Сьогодні, 23 лютого, відбувається чергова сесія Хмельницької міськради. На початку засідання до трибуни вийшов міський голова Олександр Симчишин. Як сказав він сам, з цього місця виступає втретє. Попередні два рази були, коли він складав присягу міського голови після перемоги на виборах.

Потім мер пригадав присутнім в залі депутатам те, що нещодавно вшановували героїв Небесної сотні та героїв російсько-української війни.

  • Відео дня
    /li>

Далі міський голова заявив, що Росія завжди була для нас ворогом і завжди прагнула знищити українську націю та українську державність. Й наголосив на важливості того, що відбулося 20 лютого 2014 року. 

Далі Симчишин почав говорити про те, що відбувається зараз. 

Фраза про курку мутанта викликала радісний сміх та оплески в залі. Коли вони затихли, Симчишин почав говорити про те, що, потрібно робити зараз. На новій фазі війни. Сказав, що це все те, що більшість із нас робить впродовж всього життя - боротися за свою свободу, інтереси української нації, за її інтереси та незалежність. 

Потім мер нагадав про програму підтримки військових частин коштом з міського бюджету. Вона діє у Хмельницькому вже 6 років. Таку ж програму прийняли і сьогодні, 23 лютого. На підтримку розташованих на території Хмельницької міської територіальної громади частин виділили, згідно із проєктом рішення, майже 1,9 мільйона гривень.

Нагадав мер і про військові збори. Сказав, що проходив такі з колегами раз на рік. А зараз було прийнято рішення активізуватися. Будуть проведені навчання для більшої кількості працівників бюджетних установ, у навчальних закладах. А в суботу у 5 локаціях міста навчання із тероборони та цивільного захисту проведуть для всіх бажаючих.

На завершення міський голова коротко розповів про звернення до центральних органів влади, які в результаті були підтриманні депутатами Хмельницької міськради. 

Окрім того, звернення міськради до центральних органів влади стосуються фінансування збройних сил і тероборони, Будапештського меморандуму, вимог до тих, хто вважається партнерами України, щодо санкцій та повної зупинки будь-яких економічних відносин з ворогом.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач26

    Мер, ти правий. На сильних не нападають.
  • Oleg Dovator

    Що за несенітницю ніс тут цей мер? Його фашистська свобода все зробила для того щоб тут була війна. Помовчав би
  • Ирина Косметико

    УРА!!
  • Aleksander Bozhyk

    Симчишин О.С. справжній патріот, побільше таких людей керувати державою, тоді буде порядок, мир, добробут людей, депутати беріть приклад з мера міста.

    Читач33 reply Aleksander Bozhyk

    вони й так беруть приклад, списують кошти хто на що може))

    ура!! слава меру, за велодоріжки замість тротуарів, за прапор-замість нових ліжок в дитячій лікарні, за старі тролейбуси і дуже зручний проїзд і т.д і т.п.

    всі всі беріть приклад!!

    Ирина Косметико reply Читач33

    не все одразу. ви хочете щоб бац - і все так класно стало

    При Симчишині скільки всього в місті змінилось на краще!

    а траліки все частіше їхдять нові

    Правори треба теж.....і не втрачати дух

    і ліжка дітям треба. а краще щоб діти не хворіли

keyboard_arrow_up