Заборонити розташування державних лотерей в житлових будинках - у мерії розглянуть петицію хмельничанки

Заборонити розташування державних лотерей в житлових будинках - у мерії розглянуть петицію хмельничанки
Фото ілюстративне: Zik
  • Петицію опублікували у серпні. Наразі її підтримали більше півтисячі мешканців. 
  • Тож звернення мають розглянути у міській раді. 

Петицію про заборону розташування державних лотерей в житлових будинках розмістили на сайті міської ради у серпні.

Її автор Муляр Наталія написала наступне: 

"Не зважаючи на те, що ігровий бізнес в Україні офіційно заборонений, подібні заклади під виглядом державної лотереї все частіше з’являються в нашому місті. Найчастіше вони розташовані в житлових будинках... Такі заклади працюють цілодобово, а їх відвідувачі часто перебувають в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, чим створюють загрозу мешканцям будинків в яких розташовані... страшно проходити біля подібних закладів, а іноді щоб зайти у власний двір немає іншого варіанту...".

Відео дня

Як повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради, станом на 19 листопада петицію підписали 517 осіб з 500 необхідних. Тепер її мають розглянути у міській раді. Коли точно це станеться, у прес-службі мерії не уточнили. Тож, слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Інокентій

    ахаха
  • Сергей Кузьменков

    зазіхнули на чужий хліб, прості смертні, вирішили думку свою висловити :) кому до думки людей є діло, краще б розглянули ціни на комуналку, продукти, медикаменти та багато іншого
  • Антон

    У стані алкогольного сп'яніння є відвідувачі не лише лотарейних закладів, а й магазинів, барів, кафе, аптек, театрів і тд...І що, усім цим закладам забороняти працювати.Вам страшно пройти мимо, а є люди, які їх кожного дня відпускають стоючи поруч, і що?

    Vitaliy reply Антон

    в ігрових закладах  такого типу як правило грають психічно хворі люди

    Андрей reply Vitaliy

    Ну ви ж не лікар, щоб на глаз ставити діагнози. В кожної людини є своє хоббі.

    Vitaliy reply Андрей

    ну-ну... сходіть, перевірте, заодно подивитесь чи відповідають ті закалади задекларованій діяльності. а заодно сходіть до дружин, матерів тих хто там грає - і запитайте, як їм таке хобі.

    Антон reply Антон

    Хіба у комерційних закладах вхід з двору?
  • Виктор Петров

    Тепер слово за
    Oleksandr Symchyshyn
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up