З’явився перший кандидат в нардепи від Хмельниччини. Хто це?

З’явився перший кандидат в нардепи від Хмельниччини. Хто це?
Фото із сторінки Олега Дубовика у Фейсбук.
  • ЦВК зареєструвала першого кандидата в народні депутати від Хмельницької області.
  • Це Олег Дубовик із Летичева.
  • Хто це і що обіцяє зробити, якщо пройде у Верховну Раду?

Позачергові парламентські вибори в Україні заплановані на 21 липня. Вже почали з’являтися кандидати в народні депутати від одномандатних округів. Станом на сьогодні, 4 червня, поки таких є 21. Серед них Олег Дубовик. Він став першим кандидатом від Хмельниччини.

Адвокат з Летичева

Олег Дубовик народився в Летичеві. На сайті ЦВК вказано, що чоловік там же і проживає. Хоч на його сторінці у Фейсбук зазначено, що він живе у Києві. Також там є інформація про його місця навчання - Київський ліцей бізнесу та Нацакадемія Державної податкової служби України.

На сайті ЦВК повідомляють, що 37-річний чоловік керує адвокатським бюро “Advisers”. Головний його офіс розташований у Києві.

Відео дня

На вибори Олег Дубовик іде в якості самовисуванця і є безпартійним. Він спробує пройти до Верховної Ради по 191 одномандатному виборчим округу із центром у Старокостянтинові. До округу входять Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський, Старосинявський райони.

Що обіцяє зробити

Передвиборча програма Олега Дубовика розміщена на сайті. Далі подаємо обіцянки кандидата без будь-яких змін та правок тексту.

Найперше, що я зроблю в окрузі в 2019 році:

    1. В кожному районному центрі (Летичів, Старокостянтинів, Деражня, Стара Синява, Віньківці) я відкрию приймальні народного депутата в яких кожен з Вас зможе отримати безкоштовні юридичні консультації, подати звернення чи скарги , які я особисто розгляну.

    2. Кожного місяця я особисто відвідуватиму округ з робочими візитами для зустрічей з виборцями та звітування про свою роботу.

    3. Започаткую роботу фейсбук-сторінки на якій Ви зможете ставити свої запитання, звертатися з проханнями, пропозиціями та скаргами.

    4. Встановлю контроль за діяльністю кожної посадової особи в районах та селах округу з метою недопущення порушень прав та інтересів людей!

    5. Проаналізую всі найбільш критичні проблеми округу і розпочну роботу по їх вирішенню.

У Верховній Раді першочерговими завданнями перед собою ставлю:

  1. Збір інформації про всю проблематику сіл та містечок округу та залучення до її вирішення компетентних державних органів.

  2. Розробка та внесення на розгляд Верховної Ради проектів законів зокрема, які:

    1. Збільшуватимуть контроль виборців за діяльністю народних депутатів та депутатів місцевих рад.

    2. Обмежуватимуть будь-який неправомірний вплив державних органів, правоохоронних органів та судів на права та інтереси людей.

    3. Встановлюватимуть особисту відповідальність посадової особи будь-якого державного органу за винесення неправомірного рішення.

    4. Посилюватимуть боротьбу з корупцією.

    5. Підвищуватимуть гарантії доступу людей до правосуддя.

    6. Вирішуватимуть гострі проблеми місцевого або обласного значення на території округу (будівництво або ремонт закладів освіти, лікарень, доріг, іншої інфраструктури).

  3. На профільних комітетах Верховної Ради відстоюватиму інтереси округу в цілому, зокрема з питань, які стосуються бюджетного фінансування округу.

  4. Налагодження активної роботи в окрузі: спілкування та зустрічі з виборцями, відвідування місцевих та центральних державних органів, органів місцевого самоврядування, підвищення рівня правосвідомості земляків, активізація діяльності благодійних організацій на території округу тощо.

Вибори обійдуться майже в 2 мільярди

На сайті Центравиборчкому також розміщена інформація про те, скільки коштів із державного бюджету України буде витрачено на позачергові парламентські вибори. Там вказано загальний кошторис в 1 млрд 949 млн 620 тис. грн.

Ось як розподілені кошти:

  • Видатки ЦВК - 406 млн 802 тис. 43 грн.
  • Окружні виборчі комісії - 51 млн 172 тис. 292 грн.
  • Дільничні виборчі комісії – 1 млрд 220 млн 431 тис. 103 грн.
  • Резерв коштів - 271 млн 214 тис. 562 грн.

Нагадаємо, що Хмельницька область поділена на сім одномандатних виборчих округів:

  • Одномандатний виборчий округ № 187 Центр – місто Хмельницький. Межі: частина міста Хмельницького (виборчі дільниці № 681455 – 681530, 681532, 681533, 681535, 681536, 681560, 681562).
  • Одномандатний виборчий округ № 188 Центр – місто Хмельницький. Межі: частина міста Хмельницького (виборчі дільниці № 681427 – 681454, 681559, 681563, 681565, 681566), Волочиський, Хмельницький райони.
  • Одномандатний виборчий округ № 189 Центр – місто Красилів. Межі: місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський, Теофіпольський райони.
  • Одномандатний виборчий округ № 190 Центр – місто Шепетівка. Межі: міста Славута, Шепетівка, Полонський, Славутський, Шепетівський райони.
  • Одномандатний виборчий округ № 191 Центр – місто Старокостянтинів. Межі: місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський, Старосинявський райони.
  • Одномандатний виборчий округ № 192 Центр – місто Дунаївці. Межі: Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький, Ярмолинецький райони.
  • Одномандатний виборчий округ № 193 Центр – місто Кам’янець-Подільський. Межі: місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський, Новоушицький райони

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up