Пожежа забрала життя 2-річної дівчинки на Кам'янеччині

Пожежа забрала життя 2-річної дівчинки на Кам'янеччині
  • Помешкання загорілося у селі Кадиївці Кам’янець-Подільського району.
  • У будинку знаходилося двоє дітей.
  • Старша дівчинка у реанімації, молодша померла дорогою до лікарні.

Сьогодні, 24 листопада, о 10:21 рятувальникам повідомили про пожежу в житловому будинку.

Помешкання спалахнуло у селі Кадиївці Кам’янець-Подільського району. Про те, що житло охопило полум'ям, сповістили сусіди.

Відео дня

Як з'ясувалося, на момент загорання у будинку знаходилися двоє маленьких дівчаток - меншій 1 рік і 8 місяців, старшій - 3 роки.

Мати молодшої у цей час займалася приготування їжі у літній кухні, яка розташована поруч з помешканням.

До приїзду вогнеборців сусіди кинулися рятувати дітей. Вони самотужки витягнути дівчаток з палаючого будинку та відправили попутнім автомобілем їх до лікарні

Менша дівчинка померла, перш ніж її встигли доставити до лікарні. Старша знаходиться у реанімаційному відділенні Кам’янець-Подільської районної лікарні.

Як інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, вогнеборці потушили вогонь о 10:45. Полум'я знищило диван, який, власне, і став епіцентром вогню.

Ймовірною причиною пожежі називають порушення правил безпеки під час експуатації пічного опалення.

Як виявилося пізніше, будинок належить 44-річній багатодітній матері. Її в цей час вдома не було.

Про смерть онуки жінці повідомили рятувальники. Старша дівчинка виявилася донькою власниці будинку. За словами сільського голови, ця родина стоїть на обліку як неблагополучна.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up