Аналізи, які варто здати кожному: де та як записатись

Аналізи, які варто здати кожному: де та як записатись

Сучасна медицина дивує своїми можливостями. Завдяки появі безлічі специфічних досліджень у клієнтів медичних центрів є можливість отримати повні відомості про своє здоров’я, а у лікарів – діагностувати хворобу на самих ранніх стадіях її розвитку. Обстеження організму, здача аналізів крові, сечі дозволяють в короткі терміни дізнатися максимум інформації, яка, часом, допомагає зберегти життя людини.

#партнерський проєкт

Щорічно лікарі рекомендують здавати та пройти:

  • загальний аналіз крові;
  • аналіз крові на вміст глюкози;
  • загальний аналіз сечі;
  • електрокардіограму;
  • флюорографію або рентгенографію органів грудної клітки.

Щорічне обстеження для чоловіків включає також відвідування уролога, жінок – гінеколога. І тим, і іншим варто показатися офтальмологу для перевірки зору та стану очного дна.

Людям старшого віку (45+) слід розширити перелік спеціалістів для відвідування та проведення обстежень. Так, не завадить рівень холестерину в крові, адже цей компонент може привести до порушення течії обмінних процесів, засмічення судин, утворенню каменів в жовчному міхурі.

Перевірити здоров’я швидко та в комфортних умовах можна в приватних клініках та лабораторіях.


Медичний центр Діагностикум

Адреси:

Здати аналізи вдома: запис за тел. (097) 400-99-66 або онлайн vdoma.diagnostikum.info
Facebook Instagram

«Діагностикум» - мережа провідних медичних центрів з власною клініко-діагностичною лабораторією, яка успішно працює більше 20 років в галузі профілактичної медицини.

Мережа приділяє увагу якості медичних послуг, в тому числі лабораторних досліджень, оскільки від результатів аналізів залежить оперативність і точність постановки діагнозу, своєчасність виявлення інфекційних агентів, можливість запобігання нещасним випадкам на роботі , масового поширення інфекцій та інших форс-мажорних обставин.

Переваги:

  • Лабораторна інформаційна система
  • Штрихкодування зразка в місці взяття проби
  • Обладнання і реагенти провідних світових виробників
  • Максимальна автоматизація робочих процесів
  • Якісні витратні матеріали для взяття зразків
  • Участь в системах зовнішнього контролю якості
  • Успішний досвід створення багатопрофільної лабораторії
  • Досвідчений кваліфікований персонал

З турботою про пацієнтів запровадили нову послугу - "Аналізи вдома". Тож тепер немає потреби шукати лабораторію, відпрошуватись з роботи й витрачати свій час. Медсестру з необхідним інвентарем та матеріалами можна запросити додому. У визначену дату вона приїде за адресою й візьме необхідні зразки. Після їх обробки пацієнту прийде СМС-повідомлення й результати з'являться в особистому електронному кабінеті. За потреби, їх можна роздрукувати в будь-якому з відділень мережі “Діагностикум”.


Медична лабораторія CSD

Адреса: вул. Зарічанська, 3/2В
Графік роботи: ПН-ПТ 07:00-13:00
Запис: 0 800 33 00 75 або онлайн www.csdlab.ua
Facebook Instagram

Медична лабораторія CSD є лідером патоморфологічної діагностики в Україні. Це найскладніша сфера лабораторної діагностики, адже патоморфологи досліджують патологічні процеси і зміни, що виникають в клітинах і тканинах, які призводять до розвитку складних захворювань, таких як рак. Спеціалістам CSD довіряють більш ніж 10 000 лікарів та 1600 державних і приватних клінік України, тут проводять понад 300 000 патоморфологічних досліджень на рік, а кожен третій випадок онкологічного захворювання в Україні діагностується в CSD.

Маючи науковий потенціал, надсучасне обладнання та команду найкращих професіоналів, CSD виконує більш ніж 1300 унікальних лабораторних досліджень.

Для перевірки здоров'я в CSD доступні:

  • загальноклінічні аналізи
  • імунологічні дослідження
  • оцінка гемостазу
  • біохімічні дослідження
  • онкологічні маркери
  • гормональні дослідження
  • діагностика алергії і аутоімунних захворювань
  • мікробіологічні дослідження
  • цитологічні дослідження
  • пренатальна діагностика
  • дослідження на інфекції
  • молекулярні дослідження
  • чек-апи для комплексної перевірки здоров'я

Здавайте аналізи там, де зручно вам. Сервіс “Мобільна медсестра від CSD” по всій Україні. Ціна виклику по місту – 300 гривень За містом в радіусі 15 км – 600 гривень. Послуга доступна з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 12:00. 

Акція: Турбота про власне здоров'я у будь-який час повинна залишатися гарною звичкою. Для усіх, хто щоденно турбується про свій організм медична лабораторія CSD має спеціальну пропозицію: знижка 20% щодня на найпопулярніші дослідження.

  1. Щопонеділка - знижка 20% на B228 Аналіз сечі загальний (ЗАС) + аналіз сечі за Нечипоренко
  2. Щовівторка - знижка 20% на B212 Загальний аналіз крові (26 показників + ШОЕ)
  3. Щосереди - знижка 20% на B077 Глюкоза (сироватка)
  4. Щочетверга - знижка 20% на B030 Тиреотропний гормон (ТТГ)
  5. Щоп'ятниці - знижка 20% на B075 Глікований гемоглобін (HbA1c)

Пройдемо шлях до здоров’я разом!


Медична лабораторія Ескулаб

Адреси:

Запис: 0 800 503 680 або онлайн esculab.com
Facebook Instagram

Медична лабораторія Ескулаб - високоточна лабораторна діагностика. Відмінний сервіс, технічні інновації та світові лабораторні стандарти дозволили українській компанії досягнути рівня найкращих міжнародних лабораторій.

В лабораторії можна здати понад 820 аналізів. Це дослідження на перевірку стану організму, як ось загальний аналіз крові, сечі, так і для оцінки роботи окремих органів та систем: щитоподібної залози, серця, судин, нирок, печінки, суглобів. В Ескулаб також проводять пренатальні дослідження, які проінформують майбутніх батьків про здоров’я ще ненародженого малюка.

Обладнання, яке використовується в лабораторії, лише перевірених виробників, яким довіряють у всьому світі. У ньому є всі необхідні технології європейського зразка для виконання аналізів у таких напрямах, як: клінічна хімія, клінічна імунологія, бактеріологія, молекулярна генетика, цитоморфологія та загальноклінічний аналіз.

Достовірна лабораторна діагностика – не єдине завдання, яке ставить перед собою «Ескулаб». Ключовим є слово «вчасно». Саме тому великий акцент у своїй діяльності компанія ставить на вчасну діагностику, яка включає популяризацію піклування про власне здоров’я серед українців.

Та з Ескулаб це не лише вчасно, а й вигідно, адже усім клієнтам компанія пропонує скористатись програмою лояльності, де кожен сам обирає зручний спосіб заощаджувати. Лабораторія постійно пропонує своїм клієнтам актуальні акційні пропозиції, з якими можна ознайомитись на сайті лабораторії. 

Важливим напрямом для компанії є соцільна відповідальність бізнесу. За роки роботи Ескулаб підтримував безліч соціальних ініціатив, а з початку повномасштабної війни лабораторія заснувала благодійний фонд Ескулаб, який готує супи швидкого приготування «Файний борщ» та «Файна зупка» для військових. Разом з сухпайками на передову також передають й інші продукти, медикаменти та необхідні речі.


Медичні центри "ПрофіМед"

Адреси:

  • вул. Володимирська, 66 (Приватна поліклініка)
    Графік роботи: ПН-ПТ 08:00-20:00, СБ 9:00-15:00, НД 9:00-12:00.
    Забір аналізів ПН-СБ до 11:00
  • вул. Січових Стрільців, 2/3 (Сімейна клініка)
    Графік роботи: ПН,СР,ЧТ 08:30-14:00; ВТ,ПТ 08:30-19:00, СБ 09:00-12:00
    Прийом аналізів 08:30-11:00

Запис: (0382) 700-999, (097) 130-49-99, (093) 130-49-99 або онлайн profimed.com.ua
Facebook Instagram

ПрофіМед - мережа закладів амбулаторної та стаціонарної медичної допомоги м. Хмельницького, що орієнтовані на якість та сервіс обслуговування пацієнтів.

Поліклініка працює в декількох напрямках, тому має кілька підрозділів:

  • Лікувально-профілактичний підрозділ, куди відноситься гінекологія, мамологія, урологія, проктологія, отоларингологія, дерматовенерологія та інші вузькі спеціалісти.
  • Діагностичний підрозділ (забір біоматеріалу для досліджень в лабораторії, ендоскопія, ультразвукова діагностика, електрокардіографія).
  • Сімейна медицина. Підписавши декларацію з сімейним лікарем/терапевтом чи педіатром — Ви отримуєте свого персонального лікаря.
  • Хірургічне відділення з сучасним хірургічним та анестезіологічним обладнанням, професійною хірургічною командою, комфортним стаціонаром та турботливим персоналом. Проводяться операції за малоінвазивними методиками (лапароскопічний, ендоскопічний метод), що є  менш травматичними для пацієнтів, а також операції  відкритого типу та ургентні оперативні втручання.

Діагностичний підрозділ якісно проводить виявлення захворювань різної складності. Завдяки оновленому ендоскопічному обладнанню захворювання ШКТ в «ПрофіМед» лікують одразу під час процедури обстеження (відеогастросопія, відеоколоноскопія) лише за 1 процедуру медакаментозного сну.

Більшість лабораторних аналізів виконується за один робочий день. Відвідувачі «ПрофіМед» оперативно отримують інформацію про готовність лабораторних досліджень на поштову скриньку та в особистий кабінет пацієнта

Переваги лабораторної діагностики в клініці «ПрофіМед»:

  • Економія часу.
  • Доступність і централізованість результатів аналізів і зберігання їх в особистому електронному кабінеті, в якому інформація доступна цілодобово.
  • Комфортна обстановка, в якій можна пройти понад 2000 видів лабораторних досліджень.

«ПрофіМед» – сучасна, професійна, якісна медицина європейського рівня!


Медіс – медична лабораторія зі Львова

Адреси:

Запис: 0 800 50 17 50
Facebook Instagram

Медична лабораторія Медіс - це не просто аналізи. Медіс - це ваш вірний та турботливий помічник на шляху до здоров’я, адже за майже 25 років роботи жодного разу не пішли на компроміс щодо якості аналізів.

Медіс - це:

  • більше 100 відділень у п’яти областях України;
  • понад 800 видів досліджень, підтверджених міжнародними сертифікатами якості;
  • 3 клініко-діагностичні лабораторії, патогістологічна лабораторія, цитологічна лабораторія, ПЛР лабораторія та паразитологічна лабораторія;
  • щоденна доставка біоматеріалу власним транспортом із дотриманням холодового ланцюга;
  • служба підтримки;
  • програма лояльності Fishka;
  • електронний кабінет результатів з історією усіх досліджень;
  • можливість записатись та оплатити онлайн, щоб зберегти час та гроші.

Лабораторія сертифікована згідно Міжнародного стандарту ISO 9001:2015 та Міжнародного стандарту ISO 15189:2015.


Хмельницька обласна дитяча лікарня

Адреса: вул. Кам’янецька, 94
Графік роботи й телефони:

  • Приймальне відділення: (098) 479-83-55, працює цілодобово
  • Консультативна поліклініка: (068) 119-95-15 або самозапис у системі MEDICS. ПН-ПТ 8:00-17:00
  • Клініко-діагностична лабораторія: (0382) 67-15-08, забір аналізів ПН-ПТ 09:00-11:00

Онлайн: hod.likarnja.org.ua
Facebook Instagram

Зручно, професійно, швидко та доступно. Все це про Хмельницьку обласну дитячу лікарню. У закладі проводять інструментальну та лабораторну діагностику, маленьких пацієнтів консультують та надають медичну допомогу провідні фахівці, також можливе цілодобове лікування в умовах стаціонару. Кращі лікарі  Хмельничиини дбають про здоров’я дітей від народження до 18 років.

Хмельницька обласна дитяча лікарня має власну клініко-діагностичну лабораторію. Саме це дозволяє виконати повне лабораторне обстеження маленьких пацієнтів. З електронним направленням від лікаря, послуги надаються безоплатно. Лабораторна діагностика дорослих здійснюється на платній основі згідно із затвердженими тарифами.

Ціни на послуги одні з найнижчих в місті:

  • загальний, біохімічний та імуноферментний аналіз крові
  • забір венозної крові
  • імунологічне дослідження крові
  • загальний аналіз сечі
  • копрограма;дослідження калу

Спеціалісти медзакладу надають послуги на сучасному обладнанні виробництва Німеччини, Франції, Швейцарії та США. Для досліджень використовують німецькі реактиви, фірми «HUMAN”. 

Лікарі запевняють, що лабораторні дослідження - це важливий етап діагностики захворювань. Саме ця процедура дозволяє виявити будь-які зміни роботи систем і органів людини. 

Фахівці обласної дитячої лікарні найчастіше виконують забір крові та сечі. Здачу аналізів лікарі призначають з наступних причин: 

  • для визначення стану здоров’я дитини перед проведенням профілактичних щеплень для уточнення діагнозу тієї чи іншої хвороби
  • з метою профілактики інфекційних захворювань
  • за необхідності збору даних про загальний стан здоров’я малюка.

Бережіть себе та своїх дітей!


Медична лабораторія "Панакея"

Адреси:

Запис: (068) 07-82-526 або онлайн mlpanakea.com
Facebook Instagram

Медична лабораторія Панакея - лабораторія для всіх!

Від якості проведених лабораторних досліджень безпосередньо залежить правильність постановки діагнозу, а відповідно - ефективність лікування. Сучасні методи лабораторної діагностики дозволяють точно та швидко доповнити картину обстеження пацієнта.

Медична лабораторія Панакея у своїй роботі використовує передовий світовий досвід та новітні наукові медичні досягнення, сучасне високотехнологічне обладнання та витратні матеріали. Це гарантує достовірні результати проведених аналізів.

Перелік лабораторних досліджень, які виконує медична лабораторія Панакея, включає:

  • біохімічні;
  • загальноклінічні;
  • гематологічні;
  • алергологічні;
  • гормональні;
  • паразитологічні;
  • молекулярно-генетичні;
  • TORCH -інфекції;
  • маркери запалення;
  • маркери діабету;
  • онкологічні маркери.

Потурбуйтесь про власний організм разом з нами, адже, вчасна діагностика – міцне здоров‘я!


Читайте актуальну інформацію та залишайте свої відгуки про Лабораторії Хмельницький на сайті top20.ua

keyboard_arrow_up