Медогляд дитини: де пройти обстеження у Хмельницькому

Медогляд дитини: де пройти обстеження у Хмельницькому

Від того, чи здорова дитина, чи добре вона почувається та чи має всі необхідні щеплення, залежить не тільки її рівень комфорту, але певною мірою і здоров’я інших дітей. Сайт vsim.ua пропонує не зволікати з профілактичним оглядом, а підготуватися до школи чи садочку заздалегідь, протягом літа.

#партнерський проєкт

Згідно з наказом МОЗ № 682 від 16.08.2010 р. оформлення форми 086/1 та 086/2 потребує певних лабораторних, інструментальних обстежень та консультацій вузьких фахівців. 

Залежно від віку дитини є різні вимоги до огляду

Якщо дитині 6 років і вона має піти в загальноосвітній заклад, їй необхідно пройти огляд: педіатра, ортопеда-травматолога, офтальмолога, стоматолога та інші спеціалісти за показаннями.

Дітям віком 7, 8, 9, 10, 12, 13 років необхідний огляд лікаря-педіатра, після огляду та за потреби необхідна консультація вузького спеціаліста.

В 11 років огляд здійснює: лікар-педіатр, ортопед-травматолог, офтальмолог, стоматолог та інші спеціалісти за показаннями.

В 14, 15 років необхідний огляд: педіатра, гінеколога (за показаннями), хірурга, ендокринолога, психолога (за показаннями).

В 16, 17 років неохідний огляд: педіатра або вже терапевта, гінеколога, стоматолога.

Сайт vsim.ua підготував добірку дитячих медичних закладів, в яких швидко, комфортно та без черг можна пройти необхідні саме вашій дитині обстеження:


Медична лабораторія Панакея

Адреси: вул. Зарічанська, 2
вул. Пілотська, 2/1
пр.Миру, 61/1А
Онлайн mlpanakea.com
YouTube @MLPanakea

Медогляд дитини є важливою та відповідальною задачею для батьків. У медичній лабораторії "Панакея" забезпечуть повний спектр аналізів та досліджень, спрямованих на діагностику та вивчення здоров'я вашої дитини.

Команда професіоналів складається з висококваліфікованих лікарів, медичних технологів та медсестер, які мають багаторічний досвід у проведенні аналізів у дітей. Вони особливо уважливі до потреб маленьких пацієнтів та здатні створити комфортну та безпечну атмосферу під час процедур.

Для Вашої зручності та меншого травмування пацієнта, особливо дітей, Ви можете здати всі необхідні аналізи за один день і не витрачати декілька днів на візит 4-5 лабораторій.

Лабораторія "Панакея" гарантує швидкі та точні результати, які надаються з ретельним поясненням та рекомендаціями. Лабораторія використовує сучасну технологічну базу та обладнання, що дозволяє отримати надійні результати досліджень.


Медична практика БіЛОР

Адреса: вул. Бандери, 3/1
Запис на прийом: 067 886 77 55, 050 385 57 35
Онлайн bilor.com.ua
Графік роботи: ПН-ПТ 09:00-18:00
Facebook /bilor.km
Instagram @bilor.km

У медичному центрі БіЛОР надається повний спектр обстеження Вашого малюка на захворювання ЛОР-органів. Дитячий отоларинголог Білик Олександр Іванович із багаторічним досвідом роботи та індивідуальним підходом до кожного маленького пацієнта максимально ефективно та якісно проведе прийом, з використанням сучасних методів дослідження.

В лікувальному закладі використовують лише ліцензійну та сучасну інструментальну діагностику Вуха, Горла та Носа із дотриманням лікувальних протоколів.

Відео-ендоскопія, тональна аудіометрія та інші методи дослідження в поєднанні з лабораторною діагностикою та професіоналізмом лікаря - це золотий стандарт лікування та профілактики захворювань Вашої малечі.

В яких випадках потрібно звернутись до дитячого ЛОР-лікаря?

  • Сильні болі у вусі, горлі та носі;
  • Виділення з ЛОР-органів;
  • Закладеність носа;
  • Сиплість голосу;
  • Храп, що з'явився;
  • Алергічні реакції;
  • Почервоніння горла чи поява нальоту на його стінках;
  • Часті тонзиліти.

Заклад створює індивідуальні умови та особливий підхід до кожного пацієнта. Адже гарний настрій дитини є запорукою ефективного лікування.

Важливим чинником є вчасне звернення до отоларинголога. Відстрочення походу до фахівця, чи самолікування може лише нашкодити здоровʼю малечі та вплинути на якість життя.

"Досвід лікаря – здоровʼя пацієнта!"


Медична практика Здорова дитина

Адреса: вул. Проскурівська, 53, ТЦ Сіті Центр, 4 поверх
Запис на прийом: 067 822 35 22
Онлайн zdorova-dytyna.com.ua.
Графік роботи: ПН-ПТ 10:00-19:00, СБ 10:00-18:00
Instagram @mp.zdorova_dytyna

Медична практика «Здорова дитина» – це запорука хорошого самопочуття ваших дітей і виключно позитивні емоції від відвідування.

«Здорова дитина» надає такі послуги:

  • Педіатрія:
    • супровід неонатолога;
    • планові й термінові огляди дітей;
    • консультації фахівця.
  • Дитяча хірургія:
    • профілактичні огляди дітей з народження і до 18 років;
    • хірургічне лікування широкого спектру захворювань і патологій, в т. ч. невідкладна медична допомога.
  • Дитяча неврологія. У закладі лікують генетичні захворювання, інфекційні ураження НС, епілептичні синдроми, допомагають позбутися затримок психомоторного розвитку дітей.
  • Дитяча отоларингологія (лікування риніту, синуситу, фарингіту, тонзиліту, отиту тощо в гострих і хронічних формах).
  • Дитяча сурдологія (діагностика й лікування основних порушень в роботі слухового апарату).
  • Дитяча ендокринологія (консультації спеціаліста, лікування гормональних порушень, проблем із метаболізмом, цукровий діабет, захворювання щитоподібної залози, надлишкова вага, ожиріння, затримка фізичного та статевого розвитку ).
  • Вакцинація
  • Дитячий ортопед- травматолог (діагностика, лікування та профілактика патологій і порушень опорно-рухового апарату, який включає в себе кісткову і м’язову системи, а також суглоби, фасції, зв’язки)

Крім того, у «Здоровій дитині» можна пройти УЗД більшості органів та систем організму на апараті експертного класу Versana Balance, а також ЕЕГ.

У закладі на вас чекають:

  • досвідчені кваліфіковані лікарі, які знайдуть підхід до кожної дитини;
  • сучасні діагностичні й лікувальні послуги;
  • комфортне обслуговування завдяки системі попереднього запису й відсутності черг;
  • численні акції та знижки, як-от безкоштовний прийом педіатра, ендокринолога щосуботи.

У медичному закладі «Здорова дитина» можна пройти медогляд Вашої дитини за один день, пройшовши усіх необхідних фахівців за попереднім записом.


Приватна поліклініка Малятко Плюс

Адреса: вул. Кам‘янецька, 66
Запис на прийом: 067 372 85 87
Онлайн www.malyatko-plus.com
Графік роботи: ПН-ПТ 08:00-19:00
Facebook /malyatkoplus
Instagram @malyatko_plus_khm

Дорогі батьки, якщо вашій дитині потрібно пройти медогляд до садочку чи школи - це можна зробити швидко та просто. Медогляд в Приватній поліклініці "Малятко Плюс" - ваше рішення.

Тепер вам не доведеться стояти в чергах під кабінетами або відвідувати поліклінику кілька разів, щоб побачитися з різними лікарями. У поліклініці "Малятко Плюс" ви можете пройти всіх необхідних спеціалістів за один день, одночасно зекономивши час та зусилля.

Переваги медогляду в поліклініці "Малятко Плюс":

  • Швидкість - ви приходите на визначений час і оперативно зустрічаєтесь з усіма лікарями.
  • Доступність - ціна прийому одного спеціаліста всього лише 250 гривень.
  • Додаткові можливості - ви можете пройти всі необхідні аналізи, а також зробити ЕКГ та УЗД, якщо це необхідно для встановлення діагнозу.

І все це зі знижкою 20%! Замість 1520 гривень, ви можете заплатити лише 1250 гривень за комплексний пакет послуг, який включає: обстеження необхідних лікарів + обов'язкові лабораторні дослідження.

Або ви можете вибрати розширений пакет за суму 2250 гривень замість 2790 гривень, який додатково включає УЗД органів черевної порожнини, доплерографію серця та щитоподібної залози, а також ЕКГ.

Якщо у вас вже підписана декларація з сімейним лікарем чи педіатром в поліклініці "Малятко Плюс", ви отримуєте гарантовану знижку у розмірі 400 гривень з вартості вибраного пакету.


Стоматологічний кабінет Добрий лікар

Адреса: вул. Зарічанська, 9
Запис: 068 003 09 09
Графік роботи: ПН 10:00-19:00, ВТ-ПТ 09:00-19:00, СБ-НД 09:00-17:00
Адреса: вул. Хотовицького, 11
Запис: 097 172 13 45
Графік роботи: ПН 10:00-19:00, ВТ-ПТ 09:00-19:00
Адреса: Вінницьке шосе, 59
Запис: 097 172 15 54
Графік роботи: ВТ-ПТ: 09:00-19:00
Facebook /Liliyaestet
Instagram @dobruilikar

Дитяча стоматологія - це ціла галузь стоматології, зі своїми нюансами і труднощами - дітки не хочуть довго сидіти на одному місці і покірно чекати, поки лікар виконує маніпуляції. Тому персонал повинен бути дуже уважним, терплячим, точним, оперативно працюючим і доброзичливим, а ще - вміти відволікати увагу малюків. Саме такі співробітники працюють в стоматологічних кабінетах мережі "Добрий лікар".

Головна перевага стоматології - це широкий спектр послуг, що надаються. Тут можуть запропонувати:

  • виправлення прикусу знімними і незнімними ортодонтичними апаратами (пластинками, брекетами);
  • естетичну реставрацію зубів;
  • ендодонтичне лікування каналів з використанням мікроскопа;
  • протезування усіх видів дефектів зубного ряду (робота з власної лабораторії);
  • видалення зубів і імплантація;
  • відбілювання емалі, зняття нальоту і зубного каменю;
  • лікування під загальним наркозом або седація закисом азоту;
  • інші послуги хірургічної, терапевтичної, ортодонтичної і ортопедичної стоматології;
  • дитяча стоматологія.

Читайте також:

Кафе та ресторани Хмельницького з дитячими кімнатами та розвагами для дітей

Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій

keyboard_arrow_up