Де у Хмельницькому якісно і швидко роблять лазерну епіляцію?

Де у Хмельницькому якісно і швидко роблять лазерну епіляцію?

Настало літо і головна пора відпусток. Кожна жінка мріє про те, щоб назавжди позбутися від небажаної рослинності на обличчі і тілі, а також від проблеми врослого волосся і подразнень.

#партнерський проєкт

Видалити небажане волосся на обличчі та тілі можна різними способами – від гоління до використання воску або цукрової пасти. Але всі вони мають безліч недоліків. До того ж через деякий час волоски знову відростають, процедуру доводиться повторювати знову і знову. Зовсім по-іншому працює лазерна епіляція в Хмельницькому. Методика безпечна, безболісна і гарантує тривалий результат – пройшовши повний курс, ви зможете постійно насолоджуватися гладкістю власної шкіри.

Клініка естетичної гінекології та косметології "My secret"

Клініка пропонує один з найбільш безпечних та ефективних методів видалення небажаного волосся ELOS-епіляцію.

ELOS-епіляція поєднує в собі переваги існуючих технологій – фото епіляції, лазерної епіляції, електроепіляції, оскільки під час процедури волосяний фолікул руйнується під одночасною дією відразу двох енергій: світлового імпульсу та високочастотного струму. Технологія ELOS дає можливість видаляти волосся будь-якого кольору (в т.ч. світлого, пушкового) на різних ділянках тіла: верхня губа, щоки, підборіддя, руки, плечі, зона бікіні, живіт, ноги, спина, груди, шия і сідниці. Після пройденого повного курсу лікування проблема небажаного волосся зникне назавжди.

У всьому світі ELOS-епіляція визнана найкомфортнішою, найбезпечнішою і найефективнішою процедурою для видалення волосся.

Довіряйте своє здоров‘я тільки лікарям та сертифікованому обладнанню!

Адреса: вул. Степана Бандери, 2А
Контакти: 067 445 93 92
Facebook Instagram


Med Esthetic Center

Ви хочете ідеально гладку шкіру?

Ви не можете більше терпіти вросле волосся та колючу щетину?

Лазерна епіляція - єдиний спосіб радикального видалення волосся, що дозволяє швидко досягти стійкого результату.   

Медично естетичний центр Med Esthetic Center проводить ефективне видалення волосся ізраїльською платформою ACTIVE, яка видаляє всі види волосся: світле, руде та темне. У нас найсучасніше обладнання, що дозволяє позбутись волосся абсолютно безболісно.

Переваги процедури:

  • Абсолютна безпечність
  • Відсутність неприємних відчуттів 
  • Тривалий ефект
  • Повне видалення 20–30% волосся вже після першого сеансу

Протипоказання: онкологічні, ендокринологічні, інфекційні захворювання; гормональні порушення; вагітність, лактація.

За 2 тижні до процедури слід відмовитися від відвідування солярію або пляжу. У цей час заборонені всі види депіляції (виняток – гоління). Не можна приймати антибіотики і фторхінолони. Перед лазерною епіляцією  за три дні поголити ділянки, що будуть оброблятися. При цьому користуватися дезодорантами, кремами, тоніком та іншими речовинами не можна.

Прайс:

  • Ноги повністю - 1500 грн, до коліна - 700 грн
  • Бікіні глибоке - 900 грн
  • Пахви - 300 грн
  • Обличчя - 650 грн, над верхньою губою - 200 грн
  • Руки повністю - 790 грн

Акції:

  • При замовленні лазерної епіляції волосся всіх ділянок тіла, пахвинна зона - безкоштовно.
  • Приведи з собою свого друга / подругу та отримайте знижку -50% на другу будь-яку процедуру для обох.

Адреса: вул. Подільська, 93/1, 3 поверх, офіс 301 
Контакти: 098 288 99 88
Сайт: esthetcenter.com
Facebook Instagram


Косметологічний центр Oksi lazer

Oksi Lazer надає професійні послуги з лазерного видалення волосся. Компанія використовує інноваційну методику Moveo, центральним інструментом якої є александритовий лазер Motus AX. Апарат повністю безболісний та дуже потужний. З його допомогою клієнт отримує меншу кількість процедур задля досягнення бажаного ефекту. Крім того, італійський лазер видаляє світле, темне й пушкове волосся. Його можна використовувати на засмаглу шкіру, а також спокійно “смажитися” на сонці за три дні до і після процедури.

Новачок у студії Oksi Lazer - діодний лазер Medicalaser D-Las 110. Види процедур, які виконуються на апараті:

  • лазерна діодна епіляція волосся на будь-якій ділянці тіла;
  • усунення врослого волосся;
  • усунення роздратування після гоління.

Завдяки удосконаленій системі охолодження маніпули під час всієї процедури клієнт не відчуває болючих відчуттів, навіть на таких делікатних ділянках, як зона бікіні. Може відчуватись лише тепло, холод і легке поколювання. Якщо з’являється дискомфорт, - майстер зменшує потужність. Для досягнення бажаного ефекту - потрібно в середньому 10-12 процедур. Апарат чудово справляється з темним, жорстким волоссям.

В Oksi lazer усі послуги надають кваліфіковані майстри, які мають медичну освіту. Саме тому, ставши клієнтом закладу, можна відчувати себе в надійних руках.

Акція: Перша процедура лазерної епіляції на Deka Moveo? - Отримай приємной бонус: -30% ЗНИЖКИ! Обери одну чи кілька зон, запишись на процедуру та дізнайся про подробиці акції у адміністратора.

Адреса: вул. Подільська, 10/4
Контакти: 068 829 48 98
Facebook Instagram


Студія депіляції Lavanda

Адреса: Проспект миру, 94/1б
Контакти: 067 664 59 97
Instagram

Чому саме нас варто обрати?!

  • Працюємо одноразовими матеріалами, та обробляємо та стерилізуємо інструменти, які підлягають обробці та стерилізації (у сухожарі).
  • У нас працюють висококваліфіковані майстри. Ви можете обрати майстра, по різній ціновій категорії, що буде комфортним для вас.
  • У нас ви можете спробувати лазерну епіляцію, шугаринг або ваксинг. Наші майстри завжди вас порадять найкращий метод боротьби з небажаним волоссям, а також підберуть догляд після процедури в домашніх умовах.


Читайте також:

Уколи краси: що це, чому і для чого
Як зняти стрес і позбутися тривожності: поради фахівців
Ефективні методи відбілювання зубів: що пропонують стоматології Хмельницького

keyboard_arrow_up