Уколи краси: що це, чому і для чого

Уколи краси: що це, чому і для чого

Залишатися привабливою, доглянутою і завжди молодою, попри вік у паспорті. Все це мрія багатьох жінок.

Чого тільки не вигадують задля припинення процесу старіння. Часто представниці прекрасної статі наносять на обличчя маски з продуктів. Проте, косметологи вже давно розвінчали міф стосовно ефективності таких експериментів зі шкірою. Натомість медики стали пропонувати інші методи терапії задля збереження краси й молодості. Йдеться про так звані уколи краси, які вже встигли завоювати симпатію багатьох красунь.

Уколи краси – це ін’єкційні процедури, які дозволяють позбутися зморшок, заповнити об’єми обличчя, скорегувати форму губ, поліпшити стан шкіри, показавши при цьому швидкий результат по об’ємному моделюванню і гармонізації обличчя. Також їх ще часто називають «уколами молодості».

Поліпшення стану й омолодження - одне із гасел ін’єкцій краси. Саме цей спосіб фахівці вважають доступною альтернативою пластичній хірургії. Залежно від проблеми пацієнтки, підбирають процедуру й техніку, якою будуть виконувати укол краси. У цьому матеріалі пропонуємо познайомитися із найпопулярнішими їхніми видами, що допоможе дізнатися більше про сучасні косметологічні методи.

Медичний центр "Oxford Medical" Хмельницький

Адреса: вул. Подільська 93/1, БЦ «Куб», 2-й поверх
вул. Січових стрільців, 2/2 (навпроти ТЦ «Агора»)
Запис: +38097 470 20 30 (Viber, Telegram), +380382 70 20 30
Facebook Instagram YouTube канал
Компанія на Google Maps

У відділенні косметології «Окфорд Медікал Хмельницький» Ви знайдете для себе всі рішення для вашої краси, молодості та здоров`я. Фахівці центру – лікарі косметологи, які мають вищу освіту дерматолога і розглянуть Вашу проблему комплексно. У клініці використовують тільки найкращі косметологічні засоби, які мають відповідні сертифікати якості.

Ін'єкційна косметологія - ефективний метод корекції змін, викликаних віком або естетичними проблемами. У нього - один з найкоротших реабілітаційних періодів: пацієнт може повертатися до звичного життєвого ритму через 1-4 дні.

  • «Ін’єкції краси»або ботулінотерапія
    Принцип дії: ін'єкції краси вводяться в м'язові волокна, під шкіру. При введенні препарат розслабляє м'язи, які беруть участь в утворенні небажаних зморшок, внаслідок чого дерма над м'язами розгладжується.
    Допоможуть: розгладити зморшки на чолі; підняти брови і зменшити зморшки у куточках очей та на повіках; прибрати вертикальні зморшки навколо губ.
    Вартість процедури: 1 зона – від 1500 грн.
  • Біоревіталізація
    Принцип дії: процедура заснована на введенні в шкіру спеціального препарату на основі гіалуронової кислоти, який утримує в ній вологу.
    Показання: сухість шкіри; передчасне старіння та профілактика старіння; зниження тонусу і пружності шкіри; темні круги під очима, тьмяний колір обличчя; зниження тургору шкіри, в'ялість.
    Вартість процедури: від 2600 грн.
  • Мезотерапія
    Принцип дії: мікроін’єкційне введення вітамінних препаратів всередину шкіри.
    Використовують: для профілактики старіння; лікування акне; позбавлення від пігментних плям; для нормалізації роботи сальних залоз; у боротьбі з целюлітом та розтяжками; для покращення кольору шкіри; для лікування випадіння волосся.
    Вартість процедури: від 780 грн.

  • Плазмоліфтинг
    Принцип дії: ваша кров набирається у спеціальну пробірку, ця пробірка розміщується у центрифузі, де з крові відділяється плазма, насичена живими тромбоцитами, із яких за допомогою «активатора» виділяються фактори росту - «секретні» речовини, які відповідають за всі зазначені ефекти.
    Показання: ламке, ослаблене, тьмяне волосся; сильно випадає волосся; вікові зміни шкіри; сухість, тьмяність та лущення шкіри; реабілітація шкіри після різних видів пілінга; купероз та розацеа; темні кола під очима; обвисання та в’ялість шкіри після жорстких дієт та різкого схуднення; вугрові висипи, постакне та інші проблеми шкіри.
    Вартість процедури: від 780 грн.
  • Плазмогель.
    Добувається із власної крові клієнта. Найчастіше проводять для збільшення губ, усунення зморшок та западини в носо-губній частині, лобі, навколо очей чи рота, збільшення вилиць, формування чітких кутів нижньої щелепи, корекції форми підборіддя або носа.
    Вартість процедури: від 2380 грн.
  • Контурна пластика
    Принцип дії: у глибокі шари шкіри вводиться препарат, який містить речовини, що споріднені зі складовими шкіри людини.
    Допоможе: вирівняти зморшки різної глибини; змінити форму і розмір губ; вирівняти овал підборіддя і вилиць; змінити форму носа.
    Вартість процедури: від 3200 грн.

Клініка естетичної гінекології та косметології "My secret"

Адреса: вул. Степана Бандери, 2А
Запис: +38067 445 93 92
Facebook Instagram
Компанія на Google Maps

Ін’єкційна косметологія - сучасний метод корекції недоліків шкіри, який заснований на введені препарату за допомогою голки в різні шари шкіри (в залежності від процедури).

Клініка естетичної гінекології та косметології "My secret" пропонує такі види процедур:

  • Мезотерапія - застосовуються препарати в основі яких гіалуронова кислота, вітаміни, мінерали та мікроелементи. Рекомендується при перших ознаках старіння, пігментації, куперозі, акне та рубцях.
  • Біоревіталізація - людський організм здатен виробляти гіалуронову кислоту самостійно, але після 25 років процес уповільнюється. Це призводить до появи вікових змін, зокрема, втрачається пружність шкіри. Загалом, гіалуронова кислота - справжнє джерело молодості. Тому після біоревіталізації розгладжуються дрібні зморшки, поліпшується колір обличчя, шкіра стає більш пружною, гладкою і шовковистою.
  • Ботулінотерапія - методика омолодження, застосовується для корекції та профілактики мімічних зморшок. Виконується шляхом ін’єкційного введення в шкіру препаратів, які містять ботулотоксин типу А. Ці препарати викликають тривале розслаблення м’язів, усуваючи причину виникнення мімічних зморшок. Також ботулінотерапія - найефективніший метод лікування гіпергідрозу (надмірного потовиділення)

  • Контурна пластика - нехірургічна процедура косметичної корекції зовнішнього вигляду за допомогою філерів. Покази : асиметрія чи недостатній об’єм губ, носогубні складки, корекція форми вилиць або підборіддя, корекція овалу обличчя, горизонтальні зморшки на шиї і т.д
  • Ліполітики - це використання натуральних ферментів і інших речовин, які вводяться тонкими голками в проблемні зони і розщеплюють жир. Ліполітики поділяються на прямої і непрямої дії. У першому випадку спеціальні речовини - дезоксихолат натрію і фосфатидилхолін - руйнують жирові клітини разом з мембранами. Жир фактично розчиняється, а продукти його розпаду виводяться природним шляхом. Непрямі ліполітики впливають на процес спалювання жирів косвенно, тобто не руйнують клітини жиру безпосередньо.Вони створюють умови для втрати об’єму - прискорюють метаболізм, покращують мікроциркуляцію, забезпечують лімфодренаж.

Всі вищезазначені маніпуляції повинен проводити лише висококваліфікований спеціаліст з вищою медичною освітою, а препарати повинні мати сертифікати якості.

Клініка естетичної медицини "Faceclinic"

Адреса: вул. Вайсера, 12/1
Запис: +38050 446 10 15, +38067 007 00 81
Facebook Instagram
Компанія на Google Maps

Клініка "Faceclinic" пропонує досягнення ідеального обличчя за допомогою процедур:

  • Мезотерапія. ін'єкційне введення коктейлів з препаратів, які містять гіалуронову кислоту, вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, олігоелементи, ліполітики, пептиди. 
  • Біоревіталізація. Дозволяє зробити шкіру вологою і гладкою, позбутися від дрібних зморшок, а також запустити в ній процеси регенерації.
  • PRP-терапія. Інноваційне омолодження за рахунок власних ресурсів організму.
  • Контурна пластика.  За допомогою ін'єкцій можна змінити форму скул, збільшити губи та навіть відкорегувати форму носа і підборіддя.
  • Тредліфтинг. Підтяжка обличчя мезонітями.
  • Ін'єкції ботоксу та диспорт. Дія препарату 4-6 місяців. Викликає розслаблення м'язів причетних до утворення мімічних зморшок.
  • Корекція форми губ, носа та підборіддя. Гіалуронова кислота зволожує і стимулює вироблення шкірою власного колагену та еластину.
  • Професійного догляду за обличчям. Пілінги, професійні чистки та процедури догляду, що подарують обличчю новий подих!

У “Faceclinic” спеціалізуються на безопераційних методиках омолодження, корекції та доглядом за обличчям. Послуги надаються спеціалістами з вищою медичною освітою. Консультація безкоштовна. Прийом лікаря здійснюється за попереднім записом.

Natalya Shkraba Beauty hub

Адреса: Старокостянтинівське шосе, 26
БЦ CITY TOWER, 6 поверх, 605 каб
Запис: +38098 853 21 09 (Viber, Telegram, What’sApp)
Facebook Instagram

Уколи краси, з причини своєї відносної безпеки і комфорту, – це звичайно розумне рішення, але потрібно пам’ятати, що довіряти потрібно виключно грамотним фахівцям.

Наталія Шкраба досвідчений фахівець з вищою медичною освітою та стажем роботи більше 5 років. Щомісячно відвідує різні конгреси, семінари, лекції для підвищення знань у сфері медицини та косметології.

  • Мезотерапія - це процес введення під шкіру лікарських біологічно активних препаратів,які призначені з метою поповнення живлення шкіри.
  • Біоревіталізація - процедура введення під шкіру гіалуроновоі кислоти,яка чудово підтримує пружність шкіри,зволожує її і робить еластичною.
  • Контурне моделювання - ін’єкційна процедура моделювання обвислого овалу обличчя,яке з віком втратило свою чіткість. Контурне моделювання грунтується на введенні філерів на основі гіалуроновоі кислоти.
  • Ін’єкції ботокса - ослаблений токсин,який блокує нервово-м’язові імпульси,що відповідають за формування зморшок.

 

#партнерський проєкт

keyboard_arrow_up