Весілля у Хмельницькому: де провести банкет і скільки це буде коштувати?

Весілля у Хмельницькому: де провести банкет і скільки це буде коштувати?
  • До вибору весільного банкету ставляться з такою ж увагою, як і до вибору сукні нареченої та обручок. Адже він має сподобатися і молодятам, і гостям.
  • Часто цей вибір може бути вкрай складним, адже доводиться розглядати десятки, а то і сотні, варіантів.
  • Редакція vsim.ua пропонує вам разом обрати найкраще місце для свого весілля, щоб воно стало по-справжньому яскравим, цікавим та що не менш важливо, смачним.
  • Кожна з запропонованих нами локацій гідна того, щоб стати ідеальним місцем для святкування саме вашого весілля!

Не секрет, що найбільшу частину весільного бюджету з’їдає саме ресторан. Якщо ж  фінанси не дозволяють гуляти в ресторані, то є альтернатива. Так, наприклад, деякі ресторани, пропонують молодятам організувати виїзний бенкет на обраній замовниками локації.

Окрім меню велике значення грає сама атмосфера та оформлення бенкетних залів. Адже, погодьтеся, якщо ви плануєте весілля в європейському стилі, то національні мотиви в інтер’єрі будуть недоречні. А ще, слід врахувати розташування закладу. У цьому випадку усе залежить від того, чи хочете ви відсвяткувати весілля в спокійній атмосфері або ж, навпаки, зі звуками галасу міста.

Отже, наша перша локація для вашого свята:

Ресторан "Золотий Лев"

Адреса: вул. Тернопільська, 10
Вартість: від 900 грн/чол.
Місткість: до 200 осіб
Контакти: (067) 950 13 14
Онлайн zolotij-lev.com.ua
Instagram

Ви вирішили влаштувати весілля? Ресторан «Золотий Лев» підійде як найкраще. Заклад спеціалізується суто на урочистих подіях, має заслужену репутацію одного з кращих ресторанів міста. Світлий, чистий та неймовірно урочистий інтер’єр, наповнений як скринька з коштовностями.

У ресторані навчений, дбайливий та привітній персонал, який чекає на кожного гостя з нетерпінням.

Шикарне меню, страви готуються особисто для Вас з найсвіжіших продуктів - відповідно і найсмачніші страви. Ресторан відомий своїми десертами та випічкою. Для гостей пропонує оформлення «кенді-барів», коктельних та фуршетних столів.

Дизайнери з задоволенням підкреслять індивідуальність Вашого весілля, будь які кольори, стилі, аксесуари, квіти, усе до найменших дрібничок допоможуть Вам обрати на місці. У закладі зібрані найкращі музиканти, ведучі, та вершки «шоу-бізу». А чого вартий тільки прекрасний та дбайливо доглянутий «літній сад» з великою охайною територію, де Ви просто забов’язані провести виїзну церемонію або випити горнятко найсмачнішої кави в місті.

Готельно-ресторанний комплекс "Колізей"

Адреса: вул. Чкалова, 1А
Вартість: від 800 грн/чол.
Місткість: зала до 150 осіб
Контакти: (096) 027 70 10
Facebook Instagram

Готельно-ресторанний комплекс «Coliseum» у Хмельницькому – це відпочинок і дозвілля європейського рівня в атмосфері затишку і комфорту подалі від міської метушні, але без потреби витрачати час на дорогу. Заклад – окремий маєток, вишукано оформлений у римському стилі, – розташований на закритій території з ландшафтним дизайном і скульптурними композиціями, серед яких особливо виділяється колісниця ручної роботи.

Ресторан у «Колізеї» розрахований на 150 осіб, а його інтер’єр оформлений у ніжних бежевих кольорах з нотками «бордо». Гості можуть розміститися у кількох залах, які оздоблені оригінальними фігурними барельєфами і художніми орнаментами. Меню порадує чималим асортиментом вишуканих страв навіть вередливих гурманів, а атмосферу свята створює жива музика.

Також до ваших послуг:

  • Готель. Гості можуть поселитися в комфортабельних номерах напівлюкс, напівлюкс-комфорт, люкс, а також у VIP-номерах – «Для молодят», «Студіо», «Superior». У кожному з них – всі необхідні меблі, ванна кімната, міні-бар, безплатний Wi-Fi.
  • Мисливський бар з натурального дерева і каменю.
  • Сауна з басейном – чудовий спосіб розслабитися, зняти напруження і дати тілу відпочити.
  • Більярдний клуб, який займає цілий поверх.
  • Конференц-зал для проведення різноманітних заходів.
  • Кейтеринг-сервіс.

Ресторан "Панський маєток"

Адреса: вул. Верхня Берегова, 11
Вартість: від 1000 грн/чол.
Місткість: велика зала на 200 осіб, мала зала на 50 осіб.
Контакти: 067-988-26-98
Instagram

Ресторан розташований на території однойменного готельно-ресторанного комплексу. Його особливістю є величний інтер'єр.

Ресторан складається з великого бенкетного залу на 200 осіб, затишного малого залу, який вміщає 50 гостей і тераси, яка працює в літній період. На терасі можна провести виїзну церемонію, а далі переміститися в зал. Для зручності гостей, поруч розташована закрита парковка.

Територія ресторану - справжній подарунок, ідеальна локація для яскравих, стильних і казково красивих весільних фотографій. Смарагдовий трав'яний покрив, прекрасне озеро... Є, де розгорнутися!

“Панський маєток” пропонує гостям традиційне українське та європейське меню. Посмакувати стравами та відсвяткувати можна, на ваш вибір, з діджеєм або ж з музичним колективом.

Комплекс відпочинку «Ріца»

Адреса: вул. Космічна, 1
Вартість: від 650 грн/особи.
Контакти: (067) 382 01 06
Instagram Facebook

У закладі:

  • бенкетний зал до 50 осіб
  • бенкетний зал до 40 осіб
  • окремі будиночки до 20 осіб

Комплекс відпочинку «Ріца» знаходиться в мікрорайоні Ружична, у південно-західній частині Хмельницького – чудовий варіант для сімейного релаксу і посиденьок із друзями, де панує атмосфера комфорту і затишку. У ресторані ви зможете скуштувати страви автентичної кавказько-української кухні, які тут готують, зокрема, в печі і на мангалі.

Комплекс «Ріца» розташований поблизу річки, це тихе і спокійне місце, де міська метушня абсолютно не відчувається. Красива природа, гарні краєвиди, доступні ціни, ввічливий персонал.

В комплесі відпочинку "Ріца" є ще і ЧАН. І не потрібно їхати аж у Карпати, щоб занурившись у гаряченьку водичку на свіжому повітрі, споглядати краєвиди! Чан з виходом до річки, де можна окунутись розігрівшись у чані. Перша година 750 грн, кожна наступна - 450 грн). Також є Баня на дровах, з виходом до річки - 380 грн/год.

Smart City

Адреса: вул. Хотовицького, 2/1
Вартість: від 1100 грн/чол.
Місткість: зала до 60 осіб
Контакти: (068) 310 33 33
Facebook Instagram

Ресторанний комплекс Smart City – сучасне місце для святкування весіль та банкетів, проведення тематичних заходів та затишних вечорів! Місце поєднання високого рівня якості страв, простого сервісу високих стандартів та сімейних цінностей.

Інтер’єр головного залу сучасний та елегантний, що дозволяє легко адаптувати його до будь якої тематики свята, розмістити усі необхідні декорації. Кольорова гама інтер’єру витримана у гармонійному поєднанні бежевого та білого відтінків, дзеркальна стіна розширює простір залу, надаючи йому шику та елегантності. Інтер’єр залу дозволяє гостям зануритися з перших хвилин святкування у розкіш атмосфери. Зал оснащений медіа апаратурою, до послуг гостей Dj або жива музика.

Кухня закладу запропонує вам широкий вибір сучасних та класичних страв європейської, української кухні в авторській інтерпретації від одного з кращих кухарів України.

У Smart City ви можете обрати банкетний зал, або один з чотирьох індивідуальних залів на 10-20 гостей.

Професійний, привітний персонал допоможе вам у вирішенні питань організації та проведення святкування.

Можливе замовлення кейтерингу з повним обслуговуванням на місці.

Кафе "Орхідея"

Адреса: вул. Інститутська, 7
Вартість: від 500 грн/чол.
Місткість: зала до 100 осіб
Контакти: (067) 275 07 89

Кафе «Орхідея» розташоване неподалік від околиці Хмельницького. Це тихий і затишний заклад, де ви зможете насолодитися вишуканими стравами різних кухонь світу, приємно провести час у компанії друзів чи наодинці, відсвяткувати будь-яку урочисту подію – і усе це в атмосфері гостинності, яку створює душевний і ввічливий персонал.

Інтер’єр «Орхідеї» оформлений у класичному стилі, в дизайні переважають теплі пастельні тони. У кафе є бенкетний зал на 100 гостей, окремі невеликі зали на 10 і 8 осіб, а також ВІП-зал і літня тераса. У залах та на кухні панує стерильна чистота, а для зручності клієнтів є автопаркінг.

Заклад ідеально підходить для святкувань різноманітних заходів і подій – бенкетів, сімейних свят, весіль, днів народжень, хрестин, корпоративів тощо. Вечорами у кафе грає жива музика, регулярно влаштовують шоу-програми.

Ресторація «Родинна хата»

Адреса: проспект Миру, 8А
Вартість: від 500 грн/чол.
Місткість: до 70 осіб
Контакти: (068) 166 76 69
Facebook Instagram

У ресторації «Родинна хата» можете насолодитися різноманіттям страв української кухні та відпочити у затишній атмосфері. Цей заклад ідеально підходить, як для родинного відпочинку з малечею, так і для шумної компанії друзів, де ви з приємністю та веселощами проведете час.

Ресторація «Родинна хата» має простору територію, літній майданчик з видом на місто. Тут ви можете взяти в оренду будиночок (від 5 до 40 осіб), літня тераса на 60 чоловік. І доки дорослі відпочивають, діти в той чай можуть гратися у дитячій кімнаті чи на майданчику.

В атмосфері домашнього інтер’єру ви можете відсвяткувати будь-яку подію вашого життя чи провести виїзну церемонію. Гостей розважатимуть ведучі із шоу-програмою та звучатиме жива музика.

Страви кухні приготовані смачно та з любов’ю. Особливо радимо скоштувати страви на мангалі та шашлик. 

Пам'ятайте, щоб уникнути непотрібних переживань, краще заздалегідь подбати про вибір місця, де влаштувати весільний банкет, адже може трапитися так, що вподобаний вами заклад орендують для проведення іншого свята.

 

#партнерський проєкт


Читайте актуальну інформацію та залишайте свої відгуки про Банкетний зал у Хмельницькому на сайті top20.ua.

top20.ua - ваші відгуки про послуги у Хмельницькому

keyboard_arrow_up