Відпочинок в Україні: ТОП місць для літньої відпустки

Відпочинок в Україні: ТОП місць для літньої відпустки

Чимало людей цього року змінили свої плани на відпустку через карантинні обмеження у всьому світі. Закриття кордонів, курортів, готелів, цілих країн на відвідання зруйнувало безліч запланованих подорожей. Цього pоку літній відпочинок потpібно планувати особливо pетельно з уpахуванням нових обставин. Редакція сайту vsim.ua підготувала для вас добірку місць для літньої відпустки в Україні.

Туристичний комплекс "УСЛАД"

Адреса: с. Ломачинці, Чернівецька обл.
Контакти для бронювання: (067) 11-11-911
онлайн http://uslad.com.ua/
Facebook Instagram YouTube

Туристичний комплекс "УСЛАД" - унікальне місце для особливого відпочинку.

Ніякої буденності, метушні, шуму міста - навколо лише дивовижна картина природи. На повні легені вдихаєш свіже повітря і відчуваєш п’янку свободу довгоочікуваного відпочинку. Не зволікай та насолоджуйся миттю разом з ТК «Услад».

Проживання:

Будинок VIP (на 3 особи зі сніданком) – від 2100 грн/доба. Двоповерховий комфортабельний будинок з двома спальнями та санвузлами забезпечить затишний відпочинок для компанії друзів та сімей з дітьми.

Прокинутись під звуки легкого плескоту води, смакувати ранішньою кавою милуючись пейзажем, насолоджуватись дивовижним заходом сонця на особистій терасі - саме так виглядає відпочинок у будинку на воді (на 4 особи зі сніданком) – від 2800 грн/доба. Це вибір для першокласного відпочинку у колі сім’ї чи у компанії кращих друзів.

Будиночок стандарт (на 2 особи зі сніданками) – від 1400 грн/доба. Комфортний та затишний номер розташований серед дубового лісу. З просторої тераси відкривається мальовничий краєвид на ріку Дністер огорнуту лісами.

Розваги: Широкий спектр водних атракцій задовольнить запити найвибагливішого клієнта: прогулянки Дністром на яхті, катері чи катамарані; катання на водних лижах, або вейкборді, водні мотоцикли. Вдосталь зарядившись драйвом від екстремальних атракціонів, ви зможете розслабитися на пірсі за більярдним столом, або зіграти в аерохокей.

Малеча може із задоволенням поплюскатися у басейні, що знаходиться на території комплексу. Вода в басейні спеціально очищена та відповідає усім нормам, що забезпечують комфорт і безпеку дитячого водного відпочинку.

На «Усладі» ви можете не лише чудово відпочити, а й оздоровитися. Сауна на дровах, наповнена артезіанською водою із джерел, допоможе відновити ваше тіло після напружених робочих днів.

Вілла "Перлина Дністра"

Адреса: Чернівецька обл., Сокирянський р-н, с. Непоротово
Контакти для бронювання: (098) 541-54-71, (095) 881-33-37
Онлайн www.perlynadnistra.com.ua
Вартість проживання: 2-місний номер - від 850 гривень, 3-місний - від  1050 гривень, 2-місний в котеджі - від 1100 гривень, котедж (8 чоловік) -  від 4400 гривень. Додаткове місце 150 грн. Діти до 7 років без надання окремого місця – безкоштовно. У кожному номері є санвузол, телевізор з  супутниковим телебаченням, кондиціонер, холодильник, міні-сейф. У  котеджі обладнана кухня. Безкоштовний Wi-Fi.
Харчування:
• Повний пансіон (триразове харчування) - 360 грн з особи.
• Сніданок або півпансіон (дворазове харчування) - за домовленістю.
• Є можливість проживання без харчування.
Розваги: У будь-яку пору року ви знайдете собі захоплююче заняття. Купання в річці, прийом сонячних ванн (на власному піщаному пляжі з  шезлонгами), риболовля, сауна на дровах, прогулянки по Дністру на яхтах і  катамаранах. Також можна влаштувати галасливий вечір з шашликами та  іншою місцевою кухнею та напоями або ж просто насолодитися навколишніми  пейзажами. Круглий рік бажаючі можуть відвідати Галицький  Свято-Миколаївський чоловічий монастир на березі Дністра в с. Галиця на  місці язичницьких капищ.

База відпочинку «Перлина Дністра» - один з найбільших і унікальних  комплексів європейського рівня на березі річки Дністер, де у будь-яку пору року ви зможете знайти для себе захоплюючі заняття.

Пансiонат "Антошка"

Адреса: с. Залізний порт, Голопристанський р-н, Херсонська обл.
Контакти для бронювання: (067) 382-38-00, (067) 700-04-31
онлайн https://pansionat-antoshka.com.ua/
Facebook
Проживання:
2-місний номер Стандарт від 300 грн за добу.
2-місний номер Напівлюкс від 400 грн за добу.
Діти до 10 років знижка 20%.
Діти до 3 років безкоштовно якщо без окремого ліжкомісця
Відпочинок з домашніми тваринами непередбачено.
В кожному номері санвузол, телевізор, холодильник, в напівлюксах - кондиціонери. Безкоштовний Wifi.
Харчування:
Повний пансіон - 220 грн (сніданок, обід, вечеря). Окремо комплексний сніданок, обід, вечеря. Є можливіть проживати без харчування.
Розваги: 2 хвилини до моря, на території дитячий майданчик, лабіринт, пісочниця, гойдалка.

Садиба над Дністром

Адреса: смт.Стара Ушиця, Кам'янець-Подільський район
Контакти для бронювання: (097) 742-63-02
Вартість: від 150 грн.
Проживання:
1) Кімнати в будинку із загальними зручностями; можливий варіант оренди повністю будинку;
2) Номери із індивідуальним туалетом та душом, власною терасою.
Кімнати та номери з євроремонтом, зручні нові ліжка та меблі, телевізори, вентилятор. В користування надається постільна білизна, кухня з електричною плитою, мікрохвильова піч,холодильник, електрочайник, наявний увесь необхідний посуд для приготування їжі, постійна гаряча та холодна вода.
Також є літні душі з гарячою водою та туалети на вулиці.
Розваги: На території садиби є альтанки та мангали для приготування шашлику, гойдалка та майданчик для засмаги, парковка для автомобілів.Є великий басейн та лежаки для засмаги.
З подвір'я садиби відкривається неймовірний пейзаж на круті схили Дністра та саму річку. До води 400 метрів. Поруч з садибою є ліс та пляж.

Чудове місце для відпочинку та рибалки на річці Дністер на території Національного парку "Подільські товтри".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up