Зібрати дитину до школи: де у Хмельницькому придбати необхідні речі та не нервувати

Зібрати дитину до школи: де у Хмельницькому придбати необхідні речі та не нервувати

Серпень – місяць, який батьки школярів з жахом та заспокійливими шукають необхідні для своєї дитини шкільні речі. Канцелярські приладдя, взуття, спортивну форму та одяг ділового стилю... Ми зібрали пропозиції хмельницьких магазинів, де зі спокійною душею та невеликими затратами можна придбати все що потрібно дитині для школи у майбутньому навчальному році.

Мережа супермаркетів «Носорог»

Адреса: Львівське шосе, 55/1
Контакти: +38 (068) 127-67-15
Графік роботи: ПН-НД: 09:00-19:00
Адреса: вул. Зарічанська, 3/2 Б, зупинка «Думка»
Контакти: +38 (067) 392-38-53
Адреса: Старокостянтинівське шосе, 2/1Б
Контакти: +38 (098) 899-88-04
Адреса: вул. Кам’янецька, 38
Контакти: +38 (097) 311-07-10
Адреса: вул.Степана Бандери 2/1 (ТЦ Монблан)
Контакти: +38 (068) 346-24-47
Онлайн: nosorog.net.ua
Facebook Instagram

Молода, але сильна команда магазину «Носорог» - це завжди вигідні ціни і великий асортимент товарів. Девіз команди - «Підкажемо, допоможемо, пояснимо!».

  • Чому ми лідируємо в порівнянні з невеликими магазинчиками:
  • Хороший сервіс і консультація.
  • Інформаційна підтримка з різних питань.
  • Комфортна оплата в інтернет-магазині або офф-лайн точці.
  • Оптимальний для вас спосіб доставки товару.
  • Часте оновлення асортименту.
  • Постійні акції та знижки.

Для Вас канцтовари, книги, шкільне приладдя, товари для творчості, дитячі іграшки, товари для немовлят, коляски, автокрісла... .

Вигідна покупка! - Спец.пропозиція для першокласників - набори першокласників.

Магазин канцтоварів «Носорог» збере Вас в садок або школу!

Магазин дитячого одягу «Ніколь»

Адреса: вул. Проскурівського Підпілля, 61
Контакти: +38 (068) 283-69-82
Графік роботи: ПН-СБ: 09:00-18:00
Instagram

Не знаєте де придбати дитині якісний, зручний, стильний одяг для школи? Тоді Вам у «НІКОЛЬ»!

Тут є все необхідне, як для дівчаток так і для хлопчиків. Якісний одяг провідних європейських виробників, і стильне та зручне взуття, не залишать байдужим навіть найвибагливіших покупців.

Магазин «Ніколь» пропонує широкий асортимент одягу для діток:

  • Одяг для школи – це та частина дитячого гардеробу, без якої не зможе обійтися жоден школяр або школярка. Тому ми допоможемо Вам підібрати класичний, та стильний лук для ваших школярів: це можуть бути блузки, сорочки, спідниці чи штани, сарафани та піджаки.
  • Спортивний дитячий одяг для хлопчиків і дівчаток – це невід'ємна частина дитячого гардеробу. Адже активним і енергійним дітям, які займаються спортом у школі, відвідують різні спортивні секції, не обійтися без зручної і комфортної спортивної форми.
  • Сукні для дівчаток – це той одяг, якого ніколи не буває багато. Дитячі сарафани, нарядні плаття, сукні для будь-якого сезону порадують всіх маленьких принцес модним кроєм і красивими моделями.
  • Брюки та штани, костюми та піджаки, сорочки, светри та кардигани для хлопчиків і дівчаток, для будь-якого сезону і на всі випадки чекають вже зараз маленьких модників та модниць в центрі дитячого шопінгу «Ніколь»
  • Головні убори для дітей порадують не тільки гарним вибором, починаючи від найменших і закінчуючи підлітковими моделями, але і яскравим, сучасним  дизайном і відмінною якістю.

Живи яскраво з «НІКОЛЬ»

Магазин «Boys Dream»

Адреса: вул. Кам’янецька, 17 (ТЦ «Квартал», 1 поверх поблизу ескалатор)
Контакти: +38 (099) 447-42-00
Онлайн boysdream.com.ua
Графік роботи: ПН–НД 10.00-20.00
Instagram

Магазин «Boys Dream» це великий вибір стильного одягу та аксесуарів для хлопців від двох до шістнадцяти років. Кожен з батьків прагне поповнити гардероб своєї дитини якісним, модним та красивим одягом, саме такий вибір одягу для хлопців представлений  у  «Boys Dream». За доступною ціною Ви зможете одягти Ваших модників у стильний та  фірмовий одяг таких брендів як:

  • Tiffosi
  • Boboli
  • Wanex
  • Encore

Асортимент магазину «Boys Dream»:

  • Куртки, жакети й піджаки;
  • Класичні костюми,
  • Джинсове вбрання (джинси, шорти, куртки тощо);
  • Футболки, поло, сорочки;
  • Светри, пуловери, джемпери;
  • Багато іншого вбрання, а також стильні аксесуари.

Переваги та особливості магазину:

  1. Ми реалізуємо одяг від кращих турецьких, голландських, португальських виробників дитячого вбрання;
  2. Все вбрання, представлене у магазині, відповідає модним тенденціям та є стильним, а також практичним, якісним і довговічним;
  3. Регулярно оновлюємо та збільшуємо весь асортимент товару;
  4. У магазині доступні ціни на всі вироби. Крім того, часто проводимо цікаві акції, робимо сезонні знижки на товар, маємо ряд інших «смачних» пропозицій для наших клієнтів;
  5. Гнучка система знижок для постійних покупців.

Епіцентр К

Адреса: вул. Зарічанська, 11/4
Онлайн epicentrk.ua
Графік роботи: ПН - СБ: 08:00-21:30, НД: 09:00-21:00

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:08 У Кам’янці запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up