Де готують смачні суші і роли у Кам'янець-Подільському? (Новини компаній)

Де готують смачні суші і роли у Кам'янець-Подільському? (Новини компаній)

Незважаючи на те, що Кам'янець-Подільський невелике місто, тут працює багато закладів, в яких можна спробувати страви японської кухні. Але варто ознайомитись з найпопулярнішими ресторанами, які залишають у клієнтів лише позитивні враження.

Суші Мастер

Суші Мастер – це один з тих закладів, можна вважати взірцем для решти. Ця мережа успішно працює не лише на ринку України, а й за кордоном, тому має досить багато прихильників. Завдяки цьому рейтинг ресторану постійно зростає.

Вибір страв в меню https://kamianets-podilskyi.sushi-master.ua/ua/ досить великий. Окрім суші та ролів гостям радять спробувати том-ям, місо-суп, а також воки та десерти, приготовані за незвичними східними рецептами. Кур’єри справляються з доставкою за короткий проміжок часу, тому клієнт отримує свої страви свіжими та теплими. Зберегти правильну температуру допомагає використання спеціальної упаковки.

До переліку плюсів цієї мережі необхідно додати доступні ціни та наявність акційних пропозицій. Найчастіше за зниженою вартістю можна придбати суші, роли та великі сети.

Ronin Суші

Цей заклад теж є одним з найвідоміших у місті, тому що тут завжди можна спробувати свіжі та смачні роли. Окрім традиційних страв японської кузні в Ronin Суші готують салати, воки, супи та закуски, використовуючи оригінальні та перевірені рецепти. Завдяки великому меню, кожен зможе знайти страви на свій смак, навіть якщо мова йде про велику компанію з різними вподобаннями. 

Також в цьому закладі можна замовити особливе меню до свят, що дає можливість непогано заощадити та задовольнити смаки різних відвідувачів. Отже, доступні ціни та періодичні знижки – є головними перевагами цього ресторану.

Квадрат суші та піци

Це заклад, в якому зібрали всі найпопулярніші страви серед мешканців та гостей Кам’янець-Подільского. Окрім японської кухні в меню також є піца, воки, локшина та багато іншого. Можна замовити салати та десерти, але гордістю закладу все ж залишаються страви, відображені у назві. Для їхнього приготування використовують лише найсвіжіші продукти. Кухар строго дотримується рецептури, що забезпечує оригінальний та збалансований смак. Риби та м’яса також ніколи не шкодують, тому клієнт отримує якісну страву за досить доступною ціною.

Кур’єри оперативно доставляють замовлення, тому що добре знають місто. Завдяки якісному пакуванню їжу доставляють максимально свіжою та теплою, якщо це передбачено. 

keyboard_arrow_up