Гарячі роли - особливості унікальної японської страви (новини компаній)

Коли ви замовляєте роли з доставкою від Пронто Піца, то можете побачити, що вони є як класичні, так і гарячі.

Для покупців, які не мають великого досвіду куштування суші в Хмельницькому, стає складно зрозуміти різницю між цими смаколиками. І для того щоб вам було набагато простіше визначитись, ми підготували цей матеріал з конкретним поясненням всього, що треба знати про гарячі роли.

Особливість гарячих роли - цікаві дані

Темпура - саме так офіційно називають теплі роли. Здається, що в цьому слові є частинка “Темп”, тобто натякає нам на температуру. Але зовсім ні, бо темпура це саме особливий японський рецепт кляру, в якому обсмажують продукти. Це можуть бути не тільки суші, а й різні овочі, морепродукти. Японці навіть використовують кляр для деяких солодощів, дійсно, дуже специфічні смаки в цих панів.

Особливий метод обсмаження, при якому використовується особлива комбінація інгредієнтів, які дозволяють створити неповторне тісто. В результаті обсмажений продукт отримує хрустку смажену скоринку та при цьому в страві мінімальна кількість жиру.

Тобто, для того щоб сушист приготував вишукані теплі роли, він не буде застосовувати панірувальні сухарі, як це прийнято в українській та інших європейських кухнях.

Для того  щоб готувати роли темпура, майстер використовує набагато менше масла. Саме завдяки цій особивості страва виходить низькокалорійною, а також є легкість для шлунку. Тобто ідеальна комбінація смачної соковитої смаженої страви, після якої вам не важко.

Як саме створюють кляр для темпури?

Щоб вийшла дуже смачна скоринка, застосовується нескладний рецепт. Кухар бере рисове та пшеничне борошно, яйця та воду. Проте універсальної грамовки немає, тому що для кожної окремої страви застосовуються свої оригінальні пропорції.

Також після смаження ролів, їх обов’язково треба викласти на паперові рушники для того, щоб позбутись надмірної кількості масла та вологи. Важливо також знати, що спочатку роли потрібно обсмажити, а вже потім їх розрізають. Завдяки цьому зберігається первинний смак начинки, а скоринка лише на зовнішній частині ролу.

Ідеальні комбінації з кляром це начинки з білої або червоної риби і креветки. Також добре смакує з темпурою гриби, морква та дайкон. А справжні цінителі знають, наскільки ідеально смакує японський кляр з сиром, тоді він починає тягнутись, наче в піці.

Для того щоб отримати максимальне задоволення від Темпури, її потрібно замовляти у професіоналів з Пронто Піца Хмельницький. Таким чином не тільки насолоджуєтесь дуже смачними стравами, а також покращуєте свій моральний стан, бо ці хлопці та дівчата задонатили .... від продажу комбо паляниця та комбо зсу, а також Дня Піци, Дня Каліфорнії та продажу Стікерпаків. І все це завдяки вашим замовленням.

keyboard_arrow_up