Кращі українські вина до 200 гривень і реалії сучасного ринку (Новини компаній)

Кращі українські вина до 200 гривень і реалії сучасного ринку (Новини компаній)

Смачне, якісне і одночасно дешеве вино може знайти кожен. Для цього варто скористатися спеціальними вибірками і рейтингами. Сьогодні буде розказано про декілька вин, які можна сміливо придбати за менше ніж 200 гривень, причому його смакові якості будуть на високому рівні.

Один з відомих стереотипів – це те, що вино повинно бути дорогим, адже на його виробництво витрачаються ресурси в великій кількості. Це не так. Якщо врахувати, що в рейтингу тільки українські виробники, виключено високе оподаткування і мито при ввезенні товарів на територію, тому ціна доступна для багатьох покупців.

Серед ключових особливостей українських вин можна відзначити кілька факторів:

  • свіжий і ягідний смак;
  • короткий термін придатності;
  • наявність виноматеріалів в складі;
  • великий асортимент.

Не потрібно боятися в складі виноматеріалів. Це всього лише умовність, щоб продукт відповідав українському законодавству. Вибрати кращі недорогі вина завжди можна в місті Хмельницькому. Тут є Сільпо, мережа супермаркетів Таврія, АТБ, OnWine Boutique та інші магазини.

Рейтинг українських вин

1. Extra Brut – Shabo. Ігристе вино, яке дозволить чудово провести дружню вечірку. Одеський бренд зумів підготувати якісний продукт з витримкою 36 місяців. Вартість – близько 190 грн.

2. Трамінер – Grande Vallee. Відмінне рішення для літнього періоду часу. Ключова особливість – квітково-медовий смак з елементами фруктів. Може стати прекрасним замінником просекко. Вартість – до 150 грн.

3. Мальбек – Виноробне господарство князя Трубецького. Тепер Мальбек можна сміливо придбати і в Україні, при цьому виробниками є місцеві експерти виноробства. Це перший урожай, тому вино можна вважати експериментальним. Вартість – 120 грн.

4. Одеський чорний – Колоніст. Понад півстоліття тому схрестили Каберне з Алікант Буше, відповідно вийшло Одеське чорне вино. Дуже смачне, насичене і потужне вино, яке давно вважається еталоном. Вартість –190 грн.

5. Ice Wine – Shabo. Фанати солодких напоїв дочекалися. Прекрасний щільний смак доповнюється медовими нотками. Вартість –150 грн.

Кожне вино має свій унікальний смак і запах. З цієї причини необхідно робити індивідуальний вибір, а допоможуть в цьому представники виробників в хмельницьких магазинах і супермаркетах. На основі вимог і запитів покупців вони завжди готові дати свої рекомендації і поради.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up