Овочеві котлети: рецепт чудового сніданку в піст

Овочеві котлети: рецепт чудового сніданку в піст
Фото: tochka.net
  • Пропонуємо вашій увазі рецепт смачних та пісних котлеток.
  • Така страва не містять ні м'яса, ні яєць, тим не менше, смак і зовнішній вигляд порадує навіть справжніх гурманів. 

У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від вареної їжі та олії.

Інгредієнти:

  • 4 картоплини,
  • 2 моркви,
  • 1 цибулина,
  • 1 зубок часнику,
  • 3 ст. ложки консервованої кукурудзи,
  • 3 ст. ложки консервованого зеленого горошку,
  • 0,5 лимона,
  • 3 ст. ложки борошна,
  • 200 мл води,
  • 100 г панірувальних сухарів,
  • 4 ст. ложки олії,
  • мелений коріандр,паприка, перець, сіль, зелень,за смаком.

Відварюємо картоплю і моркву в шкірці. Моркву - приблизно 5 хвилин, картоплю - 30 хвилин. Чистимо овочі. Картоплю розтираємо в однорідне пюре, додаємо спеції, лимонний сік.

Відео дня

Моркву дрібно нарізаємо. Також тремо цибулю, часник і зелень. З'єднуємо усі овочі, кукурудзу, горошок і гарненько перемішуємо. Формуємо невеликі котлети.

Перш ніж смажити котлети, готуємо тісто. Для цього змішуємо муку з водою і сіллю.

Занурюємо кожну котлетку в тісто, потім у панірувальні сухарі і викладаємо на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємр на середньому вогні з обох боків.

Подавай гарячими, посипавши зеленню.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up