У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від вареної їжі та олії.
Інгредієнти:
Відварюємо картоплю і моркву в шкірці. Моркву - приблизно 5 хвилин, картоплю - 30 хвилин. Чистимо овочі. Картоплю розтираємо в однорідне пюре, додаємо спеції, лимонний сік.
Моркву дрібно нарізаємо. Також тремо цибулю, часник і зелень. З'єднуємо усі овочі, кукурудзу, горошок і гарненько перемішуємо. Формуємо невеликі котлети.
Перш ніж смажити котлети, готуємо тісто. Для цього змішуємо муку з водою і сіллю.
Занурюємо кожну котлетку в тісто, потім у панірувальні сухарі і викладаємо на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємр на середньому вогні з обох боків.
Подавай гарячими, посипавши зеленню.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.