Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують у столовій №33

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують у столовій №33
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про їдальню № 33 на Соборній.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують у їдальні № 33 на Соборній.  

Адреса: вулиця Соборна, 55.

Відео дня

Інтер’єр. Їдальня знаходиться в окремій триповерховій будівлі в центрі міста. На другому поверсі є великий зал, але він працює лише під замовлення. Там можна відсвяткувати день народження або провести поминки. На першому поверсі можна пообідати.

На першому поверсі місця мало. Стіни обкладені коричневою плиткою. Вхідні двері металопластикові. На вікнах нема занавісок. На стінах висять картини, зроблені з дерева. Незручно, що в їдальні відсутні вішаки для верхнього одягу. З відчинених дверей задуває.

Для відвідувачів стоїть лише два столи. Можна прилаштуватися з тарілкою і біля барної стійки. Столи хоч і чисті, але на них нема ні серветок, ні сільничок. Стіл для роздачі відгороджений від залу перегородкою.

Меню. У їдальні № 33 відсутнє меню. Зверху над столом для роздачі висить перелік страв, але продавщиця одразу ж наголошує, що він недійний. На вітрині викладені лише другі страви - картопля і гречка, а також салат з буряку. До них пропонують відбивні або котлети. На столі роздачі розкладені булочки. Пропонують купити “Кільце пісочне”, “Рогалік з какао” і “Слівочне”.

Список страв оголошує сама працівниця закладу. Пропонує обід без першого. На питання, чи можна замовити суп, відповідає, що сходить на кухню. Вона знаходиться на другому поверсі. Звідти повернулась вже з мисочкою борщу.

За другим, салатом і напоєм доводиться підходити до столу роздачі. Підносів не дають, потрібно нести тарілки в руках. Серветки можна взяти зі столу роздачі самостійно.

Ціна. За обід ми заплатили трохи більше 38 гривень. У нього входив борщ - 6,20 гривень, картопля відварна - 7 гривень, відбивна куряча - 10,67 гривень, салат зі свіжої капусти - 6 гривень, сік фруктовий - 7 гривень і два шматочки хлібу за 1,30 гривень.

Смак. Супу в тарілці було небагато - більше юшки, аніж картоплі та буряку. Відварна картопля здалась несвіжою, бо мала жовтуватий відтінок. Відбивна і салат з капусти смачні. Сік був добрий, але холодний.

Гігієна. Туалет один і на буфет на першому поверсі, і на банкетний зал, що на другому. Перед входом є три умивальники з холодною водою і два шматочки мила. Рукосушки або рушничків, щоб витерти мокрі руки нема. Туалетів - два. Окремо для чоловіків і окремо для жінок. Підлоговий унітаз іржавий і брудний. Змив працює погано. На стіні висить тримач з туалетним папером, збоку стоїть відро для сміття.

Обслуговування. Ми прийшли на обід о 13:00. Черг у їдальні № 33 не було. За сусіднім столиком вже сиділи двоє чоловіків. Вони розпивали горілку і їли котлети, куплені у столовій. До слова, на вітрині у столовій алкоголь не виставлений. Ми зробили замовлення, але видавати чек продавщиця не планувала. Одразу ж потягнулась за рештою. Коли попросили дати квитанцію, заметушилась і таки видала чек на куплений обід. Потім вона пішла обслуговувати поминки, які проводили на другому поверсі закладу. Замість себе залишила іншу працівницю, яка мала лише слідкувати за порядком.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Віктор Романюк

    Навчався на кухаря і тому довелося проходити практику в цій їдальні, правда було це вже років 15 назад. Але не думаю, що на кухні там щось змінилось. Що хочу сказати, програма ""Ревізор" могла би зняти про цю їдальну повноцінний 1,5 годинний треш!!
  • Evgen Grabovsky

    Ало ето булочная? Нєт ето Слівочная... =)))
  • Кіра

    на жаль, останнім часом буваю на поминках все частіше. і в обласному центрі, і в  районах. Тому можу сказати, що 33 столова-найгірше місце з відвіданих мною!!! була там в жовтні місяці: біля туалету і в самому сан.узлі запахи не кращі ніж в будь-якому безкоштовному громадському туалеті. але, це ще можна вибачити, а от брудний посуд на столах-то вже занадто!!! я особисто, протирала серветками і вилку і тарілку, а стакан з чимось засохшим коричневим на дні вирішила не чіпати. їжа була досить не поганою, але через відсутність елементарних правил санітарії їсти не хотілося!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up