Пісний сніданок: готуємо буряковий салат

  • У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від олії.
  • Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та пісної страви.
Пісний сніданок: готуємо буряковий салат
Фото: tochka.net

Інгредієнти:

  • 2 середніх буряків,
  • 2 зубки часнику,
  • 200 г чорносливу,
  • 100 г волоських горіхів,
  • 50 г родзинок,
  • 3-4 ст. ложки пісного майонезу,
  • сіль за смаком.

Заздалегідь приготуй буряк. Можеш відварити його або спекти в духовці.

Ізюм і чорнослив замочи в теплій воді. Потім злий воду. Помий і крупно поріж.

Ядра волоських горіхів трохи обсуши.

Готовий буряк очисти від шкірки і потри на крупній тертці. Часник потри.

З'єднай буряк, часник, горіхи і сухофрукти, посоли, заправ майонезом і перемішай. Дай салату постояти в холодильнику декілька хвилин.

0
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Дивитись ще keyboard_arrow_right
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up