Фото: tochka.net
- У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від олії.
- Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та пісної страви.
Інгредієнти:
- 400 г пекінської капусти,
- 1 яблуко,
- 0,5 лимона,
- пучок зелені (кінза, петрушка),
- 1 ст. ложка насіння кунжуту,
- мелений перець, сіль за смаком.
Капусту тонко нашаткуй. Трохи присоли і помни руками, щоб вона стала м'якшою.
Яблуко потри на крупній тертці і збризни лимонним соком. Подрібни зелень.
Змішай капусту з яблуком і зеленню, посоли, поперчи. Додай кунжутне насіння.
Дай салату настоятися кілька хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.