Фото: tochka.net
- У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від олії.
- Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та пісної страви.
Інгредієнти:
- 300 г червонокачанної капусти,
- 2 болгарських перці,
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- зелень,
- 1 ст. ложка яблучного оцту або лимонного соку,
- 1 ст. ложка цукру,
- сіль за смаком.
Цибулю поріж тонкими кільцями. Залий кип'ятком, додай оцет, трохи цукру і залиш на 10 хвилин замаринуватися. Злий воду.
Нашаткуй капусту. Трохи посоли та відіжми сік.
Перець поріж тонкими смужками. Моркву потри на тертці. Подрібни зелень.
З'єднай усі овочі, додай цукор, посоли і поперчи та перемішай.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.