Пісний сніданок: готуємо салат із печериць і ананасів

Пісний сніданок: готуємо салат із печериць і ананасів
Фото: tochka.net
  • У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від олії.
  • Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та пісної страви.

Приготуй пісний салат із печериць і ананасів.

Потрібно:

  • 100 г рису,
  • 300 г печериць,
  • 1 банка консервованих ананасів,
  • 1 цибулина,
  • зелень,
  • 100 г пісного майонезу,
  • перець, сіль за смаком.

Відвари рис у підсоленій воді. Відкинь його в друшляк і промий холодною водою.

Дрібно поріж цибулю. Гриби поріж невеликими пластинками. Подрібни зелень. З ананасів зціди рідину.

Спасеруй цибулю уневеликій кількості води 3-4 хвилини. Потім додай гриби і готуй, поки не випариться рідина. Остуди.

Виклади салат: шар відвареного рису змасти пісним майонезом. На нього виклади ананаси. Потім гриби з цибулею і змасти майонезом. Знову шар ананасів. Зверху відварений рис, змащений майонезом. Прикрась салат зеленню.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up