Інгредієнти:
Кабачки почистити і натерти. Добре відтиснути сік, додати яйця, сіль і перець. Усе перемішати та всипати борошно, соду та знову перемішати. Спекти на пательні 4 товстенькі коржі.
Дрібно порізати цибулю та гриби. Обсмажити до золотистого кольору цибулю та додати гриби. Усе тушкувати до випаровування рідини.
У майонез вичавити часник, додати зелень і перемішати. Помідори порізати кружечками та трохи обсмажити.
Коржі остудити. Скласти торт: корж, майонез, половина грибів, корж, майонез, помідори, корж, майонез, решта грибів, корж.
Торт змастити майонезом і прикрасити овочами. На кілька годин поставити у холодильник.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.