Рецепт дня. Готуємо кабачковий торт з зеленню і часником

Рецепт дня. Готуємо кабачковий торт з зеленню і часником
ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком. Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Потрібно:

  • 1 кг кабачків
  • 3 яйця
  • 3 ст.л. борошна
  • сіль, мелений перець
  • кріп і петрушка
  • часник
  • майонез.

Кабачки помити і натерти. Посолити і дати постояти 15-20 хвилин. Віджати рідину.

Додати яйця, борошно, перець, подрібнений часник, зелень, сіль. Перемішати.

Розігріти пательню та добре змастити олією.

Зробити млинці. Влити тісто тонким шаром на сковороду, розрівнюючи лопаткою. Обсмажити з двох сторін.

Часник пропустити через прес, зелень дрібно посікти. Перемішати з майонезом та за бажанням приправити.

Зібрати торт, перемазуючи кабачкові млинці кремом.

Коментарі (1)
  • Ксеня Руда

    Яким кремом?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up