Рецепт дня. Готуємо плов з грибами

Рецепт дня. Готуємо плов з грибами
jisty.com.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Інгредієнти:

  • 500 г печериць
  • 1,5 склянки рису
  • 1 цибулина
  • 3 морквини
  • 3 зубці часнику
  • сіль, спеції 
  • олія.

Гриби вимити, порізати навпіл. Рис промити.

Цибулю порізати півкільцями, моркву соломкою. У пательні розігріти олію, покласти цибулю, підсмажити, додати моркву та смажити ще 5-10 хвилин. Додати порізані гриби та смажити на середньому вогні, помішуючи, до повного випарування рідини.

Покласти в пательню рис. Посолити, додати спеції, додати розрізані вздовж зубці часнику і залити гарячою водою так, щоб вона покривала поверхню рису.

Накрити кришкою та тушувати 20-30 хвилин. Перемішати і залишити на 10-15 хвилин.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up