Потрібно:
Сьомгу очищуємо та нарізаємо на шматочки.
У 1 літр окропу додаємо нарізану кубиками картоплю та варимо 5 хвилин.
Підсмажуємо нарізану цибулю до м’якості. Додаємо натерту моркву. Перемішуємо та підсмажуємо ще 2 хвилини. Додаємо порізаний болгарський перець. Перемішуємо та обсмажуємо 1-2 хвилини.
Овочі додаємо в окріп. Додаємо вершки і плавлений сир та перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо ще 1-2 хв. Додаємо сьомгу, солимо, перчимо та варимо 3-5 хвилин.
У кінці приготування додаємо нарізану петрушку і даємо супу настоятися 15-20 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.