Потрібно:
Змішати вінчиком яйця, цукор та сіль. Збити до утворення легких бульбашок.
Всипати поступово борошно і все добре перемішати, щоб не було грудочок.
В отриману суміш додаємо 250 мл молока і все перемішуємо.
Інші 250 мл молока треба прогріти, але не кип'ятити. Влити гаряче молоко в тісто і знову перемішати.
Додати в тісто олію і сметану. Все розмішати та залишити на 10-15 хвилин.
Млинцеву пательню змастити невеликою кількістю олії та добре нагріти. Влити частину тіста і розподілити його по пательні.
Як тільки млинець присмажиться, його потрібно перевернути. Підсмажити до готовності з іншого боку.
Так випекти млинці з усього тіста.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.