Потрібно:
Змішуємо яйця, сіль і воду. Добре перемішуємо. Виливаємо отриману суміш у борошно і вимішуємо тісто. Мнемо його 5-7 хвилин, а потім загортаємо у плівку і кладемо на 20 хвилин у холодильник.
У м'ясний фарш додаємо спеції та все перемішуємо.
Тісто розкочуємо у великий пласт. Рівномірно викладаємо фарш і скручуємо у рулет. Розрізаємо його на невеликі шматочки.
Отримані рулетики обсмажуємо на сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку і перекладаємо у каструлю з окропом. Тушкуємо кілька хвилин. Додаємо у каструлю сметану із соєвим соусом. Тушкуємо на повільному вогні 25-30 хвилин.
Подаємо зі сметаною.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.