Рецепт вихідного дня. Готуємо фаршировані кабачки з овочами і м'ясом

Рецепт вихідного дня. Готуємо фаршировані кабачки з овочами і м'ясом
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Складові:

  • 3 кабачки
  • філе курки – 300 г
  • рис – пів стакана
  • сіль, перець
  • 2 морквини
  • цибуля
  • томатна паста – 1 столова ложка
  • сметана – 4 ложки
  • вода

М'ясо нарізати і пропустити через м'ясорубку. Рис відварити до напівготовності. Додати до фаршу.

Цибулю і моркву обсмажити і і додати до м'яса. Посолити, поперчити. Добре перемішати.

Відео дня

Кабачки помити, нарізати кільцями. Видалити серцевину.  Начинити їх фаршем. Скласти в каструлю і залити водою до половини.

Змішати томатну пасту і сметану, додати до них натерту моркву та протушкувати близько 5 хвилин. Потім додати до кабачків.

Накрити кришкою та готувати протягом 35-40 хвилин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up