Рецепт вихідного дня. Готуємо запіканку з макаронів з грибами

Рецепт вихідного дня. Готуємо запіканку з макаронів з грибами
Фото: tochka.net
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, у суботу можна експериментувати зі сніданком. 

Інгредієнти:

  • 300 г макаронів,
  • 300 г грибів,
  • 200 г сиру,
  • 200 мл молока,
  • 1 цибулина,
  • 3 яйця,
  • 50 г вершкового масла,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • зелень, перець, сіль за смаком.

У підсоленій воді відвари макарони. Відкинь їх на друшляк, обполосни холодною водою. Додай вершкове масло і перемішай.

Цибулю дрібно поріж і спасеруй на олії. Подрібни гриби і додай їх до цибулі. Обсмаж поки не випариться рідина, посоли і поперчи.

Розбовтай яйця, влий до них молоко, посоли і поперчи. Гарненько збий яєчно-молочну суміш блендером.

Сир потри на тертку. Подрібни зелень.

В змащений олією форму викинь половину макаронів і рівномірно розподіли їх. Потім виклади грибну піджарку. Посип зеленню. Зверху накрий шаром макаронів.

Залий все молочно-яєчною заливкою. Зверху посип тертим сиром.

Випікай 20 хвилин при 200°С.

0
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up