Інгредієнти:
У підсоленій воді відвари макарони. Відкинь їх на друшляк, обполосни холодною водою. Додай вершкове масло і перемішай.
Цибулю дрібно поріж і спасеруй на олії. Подрібни гриби і додай їх до цибулі. Обсмаж поки не випариться рідина, посоли і поперчи.
Розбовтай яйця, влий до них молоко, посоли і поперчи. Гарненько збий яєчно-молочну суміш блендером.
Сир потри на тертку. Подрібни зелень.
В змащений олією форму викинь половину макаронів і рівномірно розподіли їх. Потім виклади грибну піджарку. Посип зеленню. Зверху накрий шаром макаронів.
Залий все молочно-яєчною заливкою. Зверху посип тертим сиром.
Випікай 20 хвилин при 200°С.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.