Інгредієнти:
сіль, перець
Звари бульйон ( 1,5 години) з м'яса. Процідити, м'ясо відокрем від кістки і дрібно наріж.
Солоні огірки наріж кубиками. Склади їх в маленьку каструльку і тушкй в невеликій кількості бульйону, поки готується все інше для солянки .
Моркву натри, цибулю поріж. Зелень наріж. Все це обсмаж на олії. Посоли, поперчи, додай томат і трохи протушкуй.
Сосиски наріж кружечками, шинку і напівкопчену ковбасу - кубиками. М'ясне асорті обсмаж в олії на іншій сковороді.
Бульйон постав на вогонь, як закипить, опусти нарізану кубиками картоплю. Коли картопля майже звариться, опуституди ж огірки разом з бульйоном, в якому вони варились, слідом все з обох сковорідок і нарізане м'ясо з бульйону . Прокип'яти. Додай маслини та сік лимону.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.