Інгредієнти:
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Картоплю, баклажан, болгарський перець і томати нарізаємо великими кубиками і розкладаємо по різним мисках. Чилі дрібно нарізаємо.
Ставимо казанок на вогонь, наливаємо туди трохи рослинного масла і обсмажуємо картоплю з цибулею протягом кількох хвилин. Перемішуємо. Потім додаємо шарами болгарський перець, подрібнений чилі, баклажан і томати. Солимо, перчимо, додаємо спеції. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 30 хвилин.
Подрібнюємо кінзу, листя базиліка і часник. Коли овочі протушкувати, додаємо зелень і часник до них і перемішуємо.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.