Рецепт вихідного дня. Готуємо перець, фарширований тунцем

Рецепт вихідного дня. Готуємо перець, фарширований тунцем
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 3 солодких перці
  • 2 ложки оливкової олії
  • 1 баночка тунця
  • 1 ложка лимонного соку
  • 1 ложка гірчиці
  • 2 дрібно порубані мариновані огірки 
  • 1/2 стакана вершкового сиру
  • трішки дрібно нарізаної петрушки
  • сіль, чорний перець

Розігріти духовку 180 °C.

Перець добре змастити олією і посолити. Викласти перець на деко. Запікати 30 хвилин, перевертаючи час від часу.

Перекласти перець до миски і добре накрити. Очистити перець від шкірки. Зняти верх з кожної перчини тавибрати насіння. Обсушити перець на паперовому рушнику.

Перемішати всі іші інгредієнти. Викласти цю начинку в перець. Поставити до холодильника мінімум на 1 годину.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up