Інгредієнти:
Квасолю замочи на ніч у холодній воді. Потім гарненько промий, залий водою і відвари до готовності в підсоленій воді. Квасоля має стати м'якою.
Картоплю і моркву відвари до готовності, остуди і очисти від шкірки.
Дрібно поріж цибулю. Подрібни часник. Обсмаж цибулю і часник у розігрітій олії.
Остиглі овочі і квасолю двічі пропусти через м'ясорубку. Додай у цей фарш обсмажену цибулю, спеції, сіль і перемішай.
Сформуй невеликі плоскі котлети, обваляй їх у панірувальних сухарях.
Готуй пісні котлети, обсмажуючи їх на сковороді в олії приблизно по 3 хвилини.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.