Рецепт вихідного дня. Готуємо рагу з баклажанів

Рецепт вихідного дня. Готуємо рагу з баклажанів
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Складові:

  • 4 середніх баклажанів
  • 3 солодких перці
  • 5 помідорів
  • 8 картоплин
  • 2 цибулини
  • оливкова олія
  • 3 зубчики часнику
  • орегано, сіль, перець

Наріж кубиками баклажани. Посоли і залиш на 15 хвилин.Промий холодною водою.

Перець  та помідори наріж. Картоплю поріж кубиками. У глибокій сковороді обсмажте в ньому картоплю хвилин 20. Після додай нарізану цибулю та смаж ще кілька хвилин. Виклади в сковороду баклажани і солодкий перець.

Відео дня

Додай ложку орегано, порізані помідори і часник.
Посоли і поперчи . Перемішай та накрий кришкою. Тушкуй до готовності - хвилин 30. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up