Знадобиться:
Розігрійте духовку до 180°C.
Розріжте картоплю на круглі шматочки товщиною пів сантиметра. Викладіть картоплю на деко. Приправте сіллю і перцем. Вилийте на нього олію та випікайте 10 хвилин.
Збийте яйце з вершками і молоком, додайте мускатний горіх, сіль і перець.
Помістіть у круглу форму шар картоплі в нижню частину і по краях. Потім шматочки шинки, сир і повторюйте шари, поки форма не буде заповнена. Останнім шаром має бути сир.
Вилийте зверху суміш збитих яєць і молока. Накрийте останнім шаром картоплі. Випікайте 40 хвилин.
Потім вийміть торт з форми і запікайте ще 10 хвилин.
Посипати торт петрушкою і розрізати.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.