Інгрідієнти:
Відвари невелику кількість рису до розсипчастого стану. Розмели у блендері одну велику чищену цибулину. Після того, як ці інгредієнти будуть готові, потрібно додати їх до м'ясного фаршу, додати туди яйце, сіль і спеції. Гарненько перемішай і зліпи з них кульки.
Далі слід обсмажити тефтелі.
Томати перетри додай терту моркву та спецій. Звари соус. Підливи має бути дуже багато, щоб вона повністю покривала зверху тефтелі і могла їх просочити.
Тефтелі скласти у казан або каструльку, після чого залити їх підливою.
Якщо її не вистачає, можна розбавити підливу теплою кип'яченою водою. Після цього просто потримати каструльку з тефтелями на повільному вогні протягом 5-7 хвилин, і тефтелі будуть повністю готові.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.