Потрібно:
Змішуємо цукор, сіль, яйце та вливаємо кефір. Усе перемішуємо. Додаємо соду, потім 2 ложки олії . Ретельно перемішуємо. Додаємо просіяне борошно.
Замішуємо тісто. Тісто має бути трохи липким. Даємо тісту відпочити приблизно 20 хвилин.
Розкачуємо тісто товщиною до 1 см. Розрізаємо на ромби. У серединці кожного ромба робимо надріз.
Один край тіста вивертаємо через надріз.
Розігріваємо пательню, наливаємо в неї олію.
Коли олія нагріється, кладемо вергуни в пательню. Смажимо приблизно по 1 хвилині з кожної сторони.
Викидаємо вергуни на паперовий рушник та перед подачею посипаємо пудрою.