Смачний і швидкий сніданок: готуємо омлет у духовці

  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має займати не багато часу.
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.
Смачний і швидкий сніданок: готуємо омлет у духовці
Фото: papigutto.com.ua

Запечений у духовці омлет виходить м’яким, без зайвого жиру та дуже корисним.

Нам потрібно:

  •  вершкове масло 20 г.
  •  4 яйця
  • стакан молока
  • сіль 

Влийте до яєць молоко. Додайте сіль. Усе ретельно збийте. Сильно збивати не потрібно. Взагалі не потрібно досягати появи великої кількості піни. Достатньо, щоб усі інгредієнти рівномірно змішалися та трохи наситилися повітрям. 

Розм’якшеним маслом змастіть форму для запікання. Вилийте в форму яйця з молоком. В формі потрібно залишати вільне місце. 

 Запікайте омлет 30 хвилин.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

21:46 Медовий спас у Хмельницькому: що продають і за скільки photo_camera 18:11 Третій "грибний шар": що збирати в лісі у серпні? 17:06 "Дев'ятка" загорілася по дорозі на Пілотській play_circle_filled 16:01 Серед ночі на дорозі у Шепетівському районі затримали трьох чоловіків. Що сталося? Від читача 16:42 ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ПРОБАЦІЇ В УКРАЇНІ 15:11 Мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою на Красилівщині. Травмувалося 7 осіб play_circle_filled 15:00 Чи знаєте ви ПДР? Тест для водіїв і пішоходів 14:47 Питання-відповідь. Як стати на облік в центр зайнятості 13:31 Хмельничан кличуть на “Старкон фест”. Будуть лицарські бої, рок-музика і смачна їжа photo_camera 12:00 Підготовка до школи: де і за скільки можна придбати рюкзак у Хмельницькому photo_camera 11:01 Аби знищити гніздо шершнів, кам'янчани викликали рятувальників 10:10 В Україні хочуть змінити правопис. Що пропонують? 09:42 У казино в Старокостянтинові поліцейські вилучили півмільйона гривень photo_camera 09:00 18 серпня День ангела святкує Іван 08:39 Медовий спас у Хмельницькому: чим частували та що показували на фестивалі photo_camera 08:00 Рецепт вихідного дня. Готуємо пармеджано з баклажанів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up