Інгрідієнти:
Сушені гриби заливаємо склянкою окропу. Залишаємо на кілька хвилин. Дрібно нарізаємо.
Нарізаємо цибулю, печериці. Обсмажуємо і трохи солимо.
Потім додаємо часник і сушені гриби. Перемішуємо і обсмажуємо ще 3 хвилини.
Картоплю чистимо і натираємо на крупній тертці. Заливаємо водою і залишаємо на 15 хвилин, пару раз перемішуючи. Зливаємо воду і промиваємо. Відкидаємо на друшляк і віджимаємо воду.
Додаємо до картоплі обсмажені гриби, яйце, паприку, сіль, перець і сухарі. Добре все перемішуємо.
Ложкою викладаємо оладки на сковороду і обсмажуємо до появи скоринки.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.