Смачний сніданок: готуємо курячі котлети з кабачками, рисом і морквою

Смачний сніданок: готуємо курячі котлети з кабачками, рисом і морквою
Фото: ukr.segodnya.ua
  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має бути простим.
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.  

Інгрідієнти:

  • 4 маленьких курячих філе
  • 1 невеликий кабачок
  • 1 морква
  • 3 ст.л. вареного рису
  • 1 яйце
  • 1,5 ст.л. борошна
  • зелень
  • сіль
  • мелений перець
  • часник
  • олія

Філе наріж середніми шматочками. Кабачки розріж на кубики, моркву порубай. Усе пропусти через м'ясорубку.

Додай відварений рис, яйце, борошно, зелень і спеції. Перемішай.

Відео дня

Сформуй котлети і обсмаж їх на олії під кришкою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up