Потрібно:
М'ясо помити і обсушити. Нарізати скибочками завтовшки 2 сантиметри.
Відбити молотком, посолити і поперчити. Укласти м'ясо у форму в один шар і змастити сметаною.
Гриби нарізати пластинками. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
Обсмажити цибулю до прозорості на олії. Після цього додати гриби і готувати, поки не випарується рідина.
Приправити гриби до смаку. Після, викласти цибулю і гриби на м'ясо.
Поставити у розігріту духовку і запікати при 180 С, поки хвилин 40-45. Вийняти і посипати тертим сиром. Відправити у духовку ще на 15 хвилин.
Готову страву посипати зеленню.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.