Снідаємо смачно. Як приготувати запіканку з кабачків із плавленим сиром

Снідаємо смачно. Як приготувати запіканку з кабачків із плавленим сиром
jisty.com.ua
  • Щоранку у нас немає часу та й сил на куховаріння. Тож, приготування сніданків має бути простим. Але це не означає, що страва не має бути корисною та смачною.
  • Пропонуємо вам рецепт сніданку, який гарантує позитивні емоції на весь день. Обов'язково спробуйте.

Інгредієнти:

  • 2 середні кабачки
  • 3 цибулини
  • 4 плавлені сирки
  • 50 грамів олії
  • 4 яйця
  • сіль, спеції, зелень.

Кабачки помити і порізати тонкими кружальцями. Цибулю теж порізати. Все посолити і додати спеції.

Сир порізати шматочками і додати до кабачків. У суміш вилити олію. Усе добре перемішати і поставити на повільний вогонь. Постійно помішуючи варити поки сир розплавиться.

Яйця збити, посолити та з’єднати із кабачками.

Вилити  все у змащену олією форму і пекти при температурі 200 градусів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тетяна
    скільки часу пекти?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up