Ранок має розпочинатися зі смачного сніданку. Ідеальним варіантом для кожної господині є можливість поєднати смак та невелику кількість часу для його приготування.
Для того, щоб урізноманітнити ранкові страви, можна скористатися рецептом, який дозволить зекономити час та порадувати членів сім'ї.
Отож, для приготування сендвіча з яйцем, необхідно взяти:
яйце
тостерний хліб
приправи за смаком
сир твердий.
У тостерному хлібі вирізати серединку - можна скористатся формою (круглою чи будь-якою іншою). Злегка підсмажити його на сковорідці, а потім вбити у вирізану частинку ціле яйце. Приправити сіллю та перцем (можна іншими приправами за смаком).
Щойно зарум'яниться, обсмажити з іншого боку. Присипати тертим сиром і накрити кришкою на 2 хвилини. Щойно сир розтопиться, сендвіч до сніданку готовий.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.