Цікавими рецептами, як приготувати смачне олів’є з незвичними складниками, поділився "Сosmopolitan".
Олів'є з червоною рибою та ікрою
Інгредієнти:
Наріжте відварену картоплю невеликими кубиками. Яйця, моркву, огірки, цибулю і рибу наріжте також. Викладіть все в миску. Додайте туди горошок, ікру, майонез, сіль та обережно перемішайте.
Для прикраси можна використати зелень або ж ікру.
Олів'є з ананасами і курячим філе
Інгредієнти:
Наріжте філе, цибулю і картоплю маленькими кубиками. Ананас також подрібніть. З'єднайте всі нарізані інгредієнти, добавте майонез, сіль і перемішайте.
Олів'є з креветками
Інгредієнти:
Наріжте овочі, яйця невеликими кубиками. Подрібніть цибулю. З'єднайте усі нарізані інгредієнти.
Креветки опустіть в кип'яток та поваріть кілька хвилин. Почистьте та наріжте шматочками. Додайте до інших інгредієнтів. Заправте салат майонезом, посоліть. Прикрасити його можна креветками, зеленню і зеленим горошком.
Нагадаємо, нещодавно журналісти vsim.ua зробили огляд цін на продукти, які входять до складу класичного салату "олів'є". Ми перевірили скільки вони коштують в супермаркеті та на ринку міста та порівняли де дешевше.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.