Бех-Романчук та Янчук завершили Олімпіаду. Надії на Алтухова та Ткачук

Бех-Романчук та Янчук завершили Олімпіаду. Надії на Алтухова та Ткачук
Фото "Суспільне"
  • Хмельницькі спортсмени виступили не дуже вдало.
  • Та все ж надії на нагороди ще є.

Хмельничанка Марина Бех-Романчук була однією із претенденток на нагороди Олімпіади. Про це свідчили її вдалі виступи в секторі стрибків у довжину на попередніх змаганнях цього року (Діамантова ліга, чемпіонат Європи та інші).

Але піднятися на п'єдестал вона так і не змогла. Єдина вдала спроба Марини - 6,88 метра. В усіх інших вона ризикувала і робила невеликі заступи - до 2,5 сантиметра. Тому в підсумку вона посіла 5 місце у фіналі.

  • Відверто кажучи, стрибалося у фіналі нелегко, але боролася до останнього. Розчарована своїми стрибками. Але маємо те, що маємо. Звичайно, відчувалася підтримка. Усі мене підтримували. І багато повідомлень отримувала перед своїми стрибками. Люди, які в мене вірили та мотивували. Перш за все засмучує, що розчарувала своїх вболівальників, за чим ми сюди приїхали, прокоментувала свій виступ Бех-Романчук в ефірі Суспільного.

Стрибунка не стала відповідати на питання щодо того, чи змагатиметься на наступній Олімпіаді у Парижі. І наголосила: після цього виступу їй потрібне перезавантаження.

Відео дня
  • Олімпіада-2024? Як мінімум потрібне моральне перезавантаження. А там - побачимо.

Інші хмельницькі спортсмени теж були серед тих, хто претендував на нагороди.  Це веслувальники Дмитро Янчук та Павло Алтухов. Але й в них не склалося. Спочатку вони у каное-двійці на 1000 метрів не потрапили у фінал. А потім у втішному фіналі стали п'ятими і в підсумку посіли лише 13 місце.

Все ж надії на те, що хмельницькі спортсмени здобудуть нагороди, залишаються. Павло Алтухов готується до вже самостійного старту на дистанції 1000 метрів. Також нагадаємо про фінал для вихованки нетішинської спортшколи Вікторії Ткачук в бігу на 400 метрів з бар'єрами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Leonard Szczepkowski

    Виступили в міру своїх можливостей і що їм подяка повинна бути від земляків!
  • Читач77

    Марина Бех-Романчук единственная спортсменка, которая представляет Хмельницкую область. Остальные спортсмены, которых до поры до времени готовила область, а потом перешли и выступают за другие регионы.????????
  • Sergei Kizilov

    Шановні Алтухов представляє Полтавську область тому що наш недомер відмовив йому в отриманні житла а Потавський мера надав 1 кімнатну квартиру про це треба писати щоб люди знали що у нам за ушлепищщще....
  • Шиншила Диван

    Все равно молодцы!!!!!!

keyboard_arrow_up