Боротьба за вихід до чвертьфіналу «ВСІМ» Бізнес-Ліги 2012» триває

Боротьба за вихід до чвертьфіналу «ВСІМ» Бізнес-Ліги 2012» триває
На груповому етапі змагань «ВСІМ» Бізнес-Ліги 2012» залишилося зіграти п’ять матчів, але поки невідомо, хто здобуде ще чотири путівки до чвертьфіналу. Від цих ігор і залежить остаточний склад чотирьох чвертьфінальних підгруп

Турнір з міні-футболу серед підприємств Хмельницького «ВСІМ «Бізнес-Ліга 2012», який проводить газета «Діловий тижневик «ВСІМ», перевалив через екватор, але поки відомі не всі чвертьфіналісти. Під питанням вихід до 1/4 фіналу навіть лідера групи «С» «Фаворита», в активі якого дві перемоги.
Минулої середи, 9 травня, повинні були зіграти «Комфорт» з «Бакалією» (група «С») та «Ремонт з голочки» з «Гофропаком» (група «А»). Але аутсайдери вирішили не виходити на гру проти фаворитів поєдинків, аби не пропустити купу голів у свої ворота. Хоча технічні поразки «Комфорту» та «Ремонту з голочки» з рахунком 0:3 навряд чи виглядають більш гідно, ніж спроба відібрати очки у лідерів.
Цієї ж суботи, 19 травня, «Престиж-Авто» зійдеться в очній зустрічі із «Хмельниччиною-Авто». «Автомобілісти» розіграють між собою другу сходинку у групі «D». У групі «Е» зберегти другу сходинку за собою спробує «Ясен». Але для цього їм потрібно зіграти унічию із лідером групи – «Балтікою». Якщо ж «Ясен» переможе, то стане першим, у разі поразки віддасть другу путівку до чвертьфіналу команді «Holiday» і фінішує третім.
Також мають визначити слабшого і аутсайдери групи «F» – «Хмельницькі делікатеси» та «X-city».
Досить непроста ситуація склалася у групі «С», де лише «Комфорт» втратив шанси на чвертьфінал. Вихід до наступного етапу не гарантував собі навіть «Фаворит» з двома перемогами. У цій групі існує ймовірність, що «Фаворит», «Воля» та «Бакалія» фінішують із однаковою кількістю очок – по шість.
Тоді двох чвертьфіналістів та ще одного невдаху визначатимуть додаткові показники – краща різниця забитих та пропущених м’ячів або більша кількість забитих м’ячів. Тому для цих суперників будуть вирішальними поєдинки «Бакалії» з «Фаворитом» та «Волею».
А у неділю, 20 травня, стартують перші матчі у чотирьох чвертьфінальних підгрупах. На цій стадії турніру кожна із команд зіграє по два матчі, і четвірка найкращих вийде до півфіналу.

     

Відео дня
>

У неділю, 20 травня, на міні-футбольному майданчику Хмельницького національного університету пройдуть перші матчі чвертьфіналу «ВСІМ «Бізнес-Ліги 2012». Поєдинки розпочнуться о 13:00, а закінчаться о 16:30

Розклад матчів:
16 травня:
«Бакалія» – «Воля» 18:30

Матч закінчився перемогою "Бакалії" з рахунком 4:2.

 

19 травня:
«Фаворит» – «Бакалія» 13:00
«Престиж-Авто» – «Хмельниччина-Авто» 13:55
«Балтіка» – «Ясен» 14:50
«X-city» – «Хмельницькі делікатеси» 15:45

20 травня (чвертьфінальні ігри):
«Гофропак» – «Укроптторг» 13:00
«Левша» – «Балтіка»/«Ясен»/«Holiday» 13:55
«Тандем» – «Престиж-Авто»/«Хмельниччина-Авто» 14:50
«Фаворит»/«Бакалія»/«Воля» – «Балтіка»/«Ясен» 15:45

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    прикольні фотки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up