Дві школярки із Деражні здобули медаль на чемпіонаті світу з пляжного волейболу

Дві школярки із Деражні здобули медаль на чемпіонаті світу з пляжного волейболу
Фото Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ

Дівчата перемогли команду з Казахстану та отримали “бронзу”.

Днями в ізраїльському місті Бат-Ям пройшов чемпіонат світу з пляжного волейболу серед школярів. У ньому взяли участь представниці з Хмельницької області. Дві школярки із Деражні привезли додому бронзову медаль. Про це повідомили в Комітеті з фізичного виховання та спорту МОН України. 

У боротьбі за п'єдестал спортсменки Маргарита Вапняр та Уляна Ковальчук впевнено перемогли команду Казахстану. Дівчата у двох сетах 2:0 (21:7; 21:8) розібралися із суперницями і завоювали почесне ІІІ місце. Вони змагались у віковій категорії U-15.

Відео дня

Додамо, що на чемпіонаті світу з пляжного волейболу серед школярів Україну представляли дві жіночі команди. Обидві боролися за "бронзу". Тренерка дівчат висловилась про виступ її вихованок на світовому форумі:

На змаганнях здобув перемогу і український дует Микола Трофимчук та Богдан Романишин. Вони також змагалися у віковій категорії U-15. 

— Попри присутність на змаганнях кількох більш зіграних і досвідчених суперників, наші хлопці впевнено та розважливо рухалися турнірною сіткою до вирішального поєдинку, а в ньому буквально розтрощили опір представників Естонії - 2:0 (21:7; 21:11)! — пишуть у Федерації волейболу України. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up